vrijdag 11 augustus 2017

Woood kist keet

Deze opbergkist vind je online bij Leen Bakker! Bezorgkosten voor dit artikel: € 1-. De kist heeft een opening aan de voorkant waaraan je de deksel kunt vast pakken om de kist te openen.


Dennis speelgoedkist steel. De deksel sluit door middel van een veer. Deze artikelen zijn onderdeel van onze vaste collectie en worden zo goed als mogelijk continu op voorraad gehouden.

Indien het artikel onverhoopt niet voorradig is dan blijft het artikel in backorder staan en wordt deze . Voor een stoere kinderkamer! Opbergkist uit de Keet collectie van Woood. Gemaakt uit massief grenen welke ongeborsteld is.


Kleur is wit maar is ook leverbaar in betongrijs. Daarnaast heeft de klep van deze speelgoedkist een langzaam sluitend mechanisme. Hierdoor is de kist extra gebruiksvriendelijk voor kleine . Met deze kist verzamel je alle speelgoed op één plek, dit maakt opruimen en ordenen wel heel.

Ideaal voor het opbergen van speelgoed en knuffels. Ook verkrijgbaar in grijs. De kist is ideaal voor het opbergen van speelgoe maar natuurlijk ook andere spullen. De opbergkist is voorzien van twee uitsparingen aan de korte zijden en één uitsparing aan de voorkant zodat de kist en het deksel gemakkelijk gehanteerd kunnen . Kies voor één van de kleuren of maak een mix met beide kleuren grijs.


Creëer de perfecte slaapkamer met deze serie . Wordt u ook gek van al het speelgoed van uw kinderen wat door elke kamer slingert? In deze strakke opbergkist kunt u al het speelgoed van uw kinderen in één handomdraai netjes kwijt. Bekijk de WOOOD Keet speelgoedkist van betongrijs grenen bij Basiclabel.


Snel, eenvoudig, en gratis bezorgd! Uit voorraad leverbaar en dagen bed. Woood Keet opbergkist wit shop je bij Robin Design! Topservice, klanttevredenheid!


Stijlvolle houten opbergkist Keet van Woood. Deze stoere speelgoedkist Kate van Woood in de kleur wit is gemaakt van massief grenen. Aan de zijkant van de kist zitten openingen waaraan je de speelgoed kist gemakkelijk kunt . Deze stevige opbergkist KEET is stoer en stijlvol.

Deze massief grenen kist is gespoten in wit en de kist heeft horizontale v-groeven die een solide uitstraling geven. Van deze prachtige en tijdloze kist KEET zul je jarenlang plezier hebben. Al het speelgoed op één plek: Dat is de droom van iedere ouder. Deze speelgoedkist maakt opruimen en ordenen nu wel heel makkelijk.


Een kind kan de was doen. Deze wit massief grenen opbergkist met een horizontale v-groef belijning wordt geleverd als eenvoudig . Op zoek naar een Woood speelgoedkist? Ontdek de Woood speelgoedkisten bij Babypark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts