donderdag 24 augustus 2017

Wandbord met plankjes

Gaaf robuust houten wandbord met plankjes. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Dit houten wandbord is gemaakt van horizontale gebruikte steigerplanken. Het kader aan de achterkant van dit wandbord is gemaakt van steigerhouten plankjes van maar liefst mm dik. Hierdoor hangt u dit robuuste wandbord eenvoudig, .

Hij is van gebruikt steigerhout. Wandbord van steigerhout met plankjes. U kunt zelf aangeven hoeveel plankjes u wil en waar ze geplaatst moeten worden. Een andere afmeting is ook geen probleem, neem dan. Deze natuurlijke of landelijke uitstraling is een aanwinst in uw woning.


Wenst u een tekst gedrukt op uw wandbord ? Deze optie zit niet in het keuzemenu aangezien de prijs bepaald wordt door het aantal letters en de grootte van . Mooi wandbord inclusief tekst, plankjes en exclusief woonaccessoires.

In diverse kleuren verkrijgbaar. Wijnrek van nieuw steigerhout in maar . Neem de latjes van cm. Schroef deze latjes vast. Voorboren van de gaatjes voorkomt splijten van de latjes. Herinner je gister Droom van morgen Leef vandaag.


Met een vlinder eruit opzet planken. Hoe een wandbord steigerhout eruit ziet? Het is een bor gemaakt van steigerhouten planken. Op het bord zijn plankjes haaks bevestigd.


Een wandbord met plankjes kun je goed gebruiken om je woonaccessoires in je huis neer te zetten. Het staat ook heel speels als het handgemaakt is. Het wandbord op de foto is ca. Kies hieronder uw kleur en breedte.


De plankjes zijn 7cm diep en 25cm lang. Indien u meer of minder plankjes wenst kunt u dit . Een wandbord van steigerhout is eenvoudig te maken en staat leuk in uw woonkamer, maar ook in de tuin. Vandaag ter inspiratie, voorbeelden van steigerhout wandborden !

Het bord is inclusief twee flesjes voor een bloemetje en twee plankjes om een… € 8 00. Memories Steigerhouten bord. Artikel: Tijdschriften bord met vakken voor de tijdschriften, en plankjes erboven.


Bevestiging: Aan de achterkant van het bord zit een bevestiging om hem aan de muur te hangen. Handig steigerhouten muurbord voor binnen en buiten. De prijzen zijn inclusief BTW en kleurwassing naar keuze. Te bestellen met of zonder bevestigingshaken !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts