maandag 28 augustus 2017

Tuinbank gerecycled plastic

Volledig van gerecyclede kunststoffen en zelf ook weer recyclebaar. Een volledig uit kunststof bestaande bank met rugleuning uit de Eco-lijn. Duurzame eindproducten uit gerecycled kunststof en plastic afval, voor particulier ,bedrijf en overheid. Ecologisch, want ze zijn gemaakt van 1 gerecycled kunststofafval en . Sinds november hebben we gerecycled kunststof producten toegevoegd.


VAN YOGHURTPOTJE TOT DUURZAME TUINBANK.

Het door-en-door gekleurde materiaal van ons kunststof straatmeubilair is molest -, vorst-. In ons assortiment vindt u kunststof banken met of zonder rugleuning, . Tuinbank kunsstof verweert maar niet kapot. Opgebouwd uit gerecyclede pe balken en rvs kokers.


Welkom bij Recycling- kunststof. Kunststof tuinbank zits rotan look met tafel. Graag bieden wij u indien u online via onze site uw bestelling plaatst een korting aan van.


Onze planken, palen en balken zijn een slim alternatief voor hout of beton.

Laat je inspireren door de mogelijkheden van gerecycled kunststof profielen! Govaplast is de maatstaf in plastic recycling. Straatmeubilair zoals een tuinbank , plantenbakken, picknicktafels. In een eerdere post had iemand het over een tuinbank van gerecycled kunststof. Ik bekeek een paar plaatjes op het internet bvb . Smit-ecodesign: Massieve Terrasdelen,Schuttingen,Profielen,Bloembakken, Picknicktafels en Banken,in verschillende kleuren en afmetingen.


Wat anderen zeggen over dit product. Omdat KLP gemaakt wordt van gerecycled kunststof en niet uitloogt, dus geen giftige stoffen afgeeft aan de omgeving, levert dit een positieve bijdrage aan een. Een hoogteverschil opvangen, een stijlvolle tuinbank of tafel, een afscheiding of gewoon een decoratief gegeven in de tuin, de schanskorf heeft het allemaal.


Banken: parkbank, buitenbank, betonnen bank en picknicktafels van gerecycled kunststof. Metec heeft een breed assortiment banken: voor op het schoolplein, . Duurzame sterke en nuttige producten uit gerecycled kunststofafval. Door dit huishoudelijke plastic afval op de meest ecologische wijze te recyclen tot . Tonen als: Weerbestendig outdoor bankje, gerecycled plastic banken, metalen tuinbank poot. De frames zijn gemaakt van duurzaam zwart gekleurd gerecycled kunststof met . Het door en door gekleurde, gerecycled kunststof is vorst- en UV- bestendig en heeft.


GOVAPLAST recycling kunststof park- en stadsmeubilair.

Dit zijn hoogkwalitatieve én originele producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts