dinsdag 29 augustus 2017

Houthandel kampen

Wijma is een verantwoordelijke, sociale en tevens succesvolle producent van Afrikaans loofhout. Een deskundige zakenpartner met focus op continuïteit, duurzaamhei kwaliteit en normbesef. Wij hebben al bijna 1jaar ervaring binnen de houtbranche.


Vanuit onze houthandel in Mastenbroek, vlakbij Kampen , leverden wij in het begin producten aan de agrarische sector. Ook geven wij u graag advies, zodat u .

Wij kunnen in onze eigen machinale afdeling vele . Bent u op zoek naar tuinhout, een glasschuifwan veranda, glazen wand of houten overkappingen? Wij bezorgen door heel Nederland. Tuindeur Kampen is een hardhouten tuindeur met aan de voorzijde v-groeven.


Al meer dan jaar leveren wij vanuit IJsselmuiden in heel Nederland duurzame, mooie en betrouwbare houtproducten aan overheden, bedrijven (waaronder hoveniers) en particulieren. Onze focus ligt op het produceren en leveren van kwaliteit en . De houthandel bij uitstek voor De Kampen !

Ontdek ons ruime assortiment, maak uw productkeuze en laat u adviseren in de meest geschikte bewerking. Bekijk daarnaast ook onze op maat gemaakte bouwmaterialen. Hoofddoel: Behalve het leveren van hout (voor bouw en tuin) en plaatmaterialen, al dan niet bewerkt of gezaag nemen diverse bouwmaterialen, deuren en vloeren een belangrijke. Oldenboom zorgt voor de best passende oplossingen, met . De duurzame houtsoort is goed bestand tegen schimmels en insecten- . Grote diversiteit aan hout - en plaatmateriaal”.


Worden in geschaafde of ongeschaafde uitvoering gebruikt als planken, latten, plinten of balken bij betimmeringen- en bouwconstructies. Hout -en plaatmateriaal. Leraar Meubelmaken, Lijmer, Oproepkracht Bouwshop en meer op Indeed.


Wijma heeft één van de grootste azobé-houtzagerijen ter wereld in gebruik bij hun Nederlandse hoofdvestiging in Kampen. Nijhuis aan het Herkenhoofd gestaan, aan het eind van de IJsseldijk. Het bedrijf heeft verder . Ook in Kampen brengt uw online houthandel Bouwbestel. A-Kwaliteit hout aan huis. Wijma is het eerste bedrijf dat erin is geslaagd om in dit gebied duurzaam.


Plasweg 29-A Ijsselmuiden.

Ondernemersstraat Ijsselmuiden. Maar het bedrijf gaat niet uit Kampen weg, verzekert directeur Stephan Kuijt, en er wordt ook nog steeds gewerkt. De logistieke- en productieactiviteiten gaan verdwijnen, . Casper Christiaan Sterk uit Kampen de nieuwe eigenaar geworden. Alblas is de specialist in het bewerken en leveren van hoogwaardig hout , plaat- en bouwmaterialen met deskundig advies.


Moordrecht en Rotterdam ZH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts