donderdag 17 augustus 2017

Kinderbed huisje

Vele aanbiedingen bij bol. Kinderbedden koop je eenvoudig online bij bol. Een prachtig witgelakt kinderbed met huisje , waarin kinderen heerlijk kunnen spelen. Als extra optie kunt u een slaaplade mee bestellen. Met onze kinderbedden wordt naar bed gaan een feestje.


Een stoer en avontuurlijk be een hoogslaper of stapelbed?

Stylish én praktisch, want veel van de bedden hebben extra opbergruimte met een bedla. Bij ons vind je het bed dat bij jouw kids past. Daarna nog even een verhaaltje voorlezen en dan: sweet dreams! Heb jij ze ook voorbij zien komen? Die hippe kinderbedden met een houten frame in de vorm van een huis ? Dit is natuurlijk prachtig gemaakt en waarschijnlijk door een vakman!


Zoveel hout en vlakken, dat is een behoorlijk precies werkje! Het is natuurlijk te gek als je op deze manier samen op een kamer kunt slapen.

Bij elkaar, maar toch apart door . En je kunt deze zelf maken! Een kinderbed is de basis van je kinderkamer en blijft een kind zijn levenlang bij. Daarom leggen wij al onze passie in het ontwerpen van bijzondere kinderbedden die gegarandeerd een mooie jeugdherinnering opleveren.


Wat is er nou fijner dan een eigen plek om te slapen, te spelen en uit te rusten? Lattenbodem excl matras 90x2in perfecte staat! Zo goed als nieuw Ophalen. Koop een kinderbed in de vorm van een huisje online bij Doorbouwbedden.


Koop het mooiste kinderbed voor jouw kind online bij Leen Bakker. Prachtig houten kinderbed met aan het hoofdeind een huisje. Bekijk nu onze collectie en bespaar! Origineel kinderbed met de contouren van een huisje. In NL gemaakt en de verf is vrij van schadelijke stoffen.


Ook in een volwassenmaat leverbaar, geeft u dit aan in de keuzenlijsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts