donderdag 24 augustus 2017

Meubelpootjes vierkant

Mocht de vierkant meubelpootje die u zoekt er toch niet tussen staan of zoekt u misschien een andere hoogte, neem dan gerust contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ben je op zoek naar een mooie meubelpoot ? Deze meubelpootjes worden voor jou op maat gemaakt in een hoogte van tot cm. Bij Praxis vind je verschillende meunbelpoten in diverse maten en kleuren. Bestel de meubelpoot online. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


De poot is gemaakt van zwart metaal. Hij heeft een doorsnede van 25mm en is 10cm hoog. Aan de bovenzijde zit een plaatje met gaten zodat u de poot gemakkelijk met een aantal schroeven kunt bevestigen aan een meubelplaat.


Tafelpoot rond zwart 6xcm. Inspirations meubelpoot vierkant zwart 5xcm. Duraline Hairpin poot Zwart 72cm. Stevige vierkanten stalen design meubelpoot met een mooie RVS look afwerking. Deze moderne meubelpoot is erg geschikt voor onder een bank, kast, fauteuil of bed.


Zakje stuks inslagdop vierkant bij cm. Alle productspecificaties . Met deze tafelpoot hoeft u niet langer uw meubelen te. Meubelpoot Mazerine vierkant RVS 720x50xmm. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. ST productgroep 3accessoires. In veel gevallen kun je met een tang de afgebroken stift uit de onderkant van de bank trekken.


De nieuwe meubelpoot druk je gewoon in het gat onderaan de bank en dat is alles wat er gedaan moet worden. Misschien nog een stukje vilt erop plakken voor als u een gladde vloer heeft en de bank is weer klaar voor gebruik. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Vierkante poot 25x25mm RVS geborsteld met plaat. Makkelijk te bevestigen met het Mdraadeind. De meest gebruikte meubelpootjes. Kunststof poot met schroefgat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts