maandag 14 augustus 2017

Houtberging

Vind houtberging op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.


Ontdek ons ruim aanbod houtopslag.

Het dak is bedekt met bitumenvilt. De inbegrepen vloer vermijdt direct contact tussen de grond en het brandhout en houdt dit hout altijd droog en schoon. Intergard Houtberging haardhout 180x180x80cm. Houtberging openhaardhoutberging voor houten blokken, de houtberging is onder hoge druk geïmpregneerd wat verroting voorkomt en de levensduur aanzienlijk verlengt.


FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Ben je op zoek naar een houtberging die bij past bij jou? Metalen berging om hout droog te bewaren. Stuur naar een vriend(in).

Productprijs (incl. btw). Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Beschikbaarheid Online . Bekijk ons assortiment Houtopslag voor haardhout in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Onze ambachtelijke houtbergingen worden uitgevoerd in europees eiken en hebben door toepassing van aloude technieken, zoals pen-gat verbindingen, een oerdegelijke en rustieke uitstraling. Door combinatie van solide hout met duurzaam RVS (roestvast staal) wordt een stevig en functioneel product gemaakt met een . Deze berging is vooral geschikt indien men niet wil graven of wanneer er een mooie bestrating ligt die men niet wil opbreken.


De maten en afwerking kunnen . Dit is het “oermodel” waarmee wij van start gingen. Deze houtberging is zowel in “economy” als in “ambachtelijke“ uitvoering beschikbaar. De achterzijde is met bouten vastgemaakt aan een stevige muur en hoeft daarom alléén aan de voorzijde in funderingskokers vastgezet te worden.


Haardhout opslaan doe je met de haardhoutopslagen van Praxis.

Met haardhoutopslagen zorg je er voor dat het haardhout netjes opgeslagen blijft in de tuin. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. GRATIS LEVERING AAN HUIS VANAF 400€ OP LEVERINGSADRES. Afmetingen, 320x80x215cm. Inhoud voor opslag, 5m³.


Gratis levering vanaf 4EUR voor leverbare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts