maandag 14 augustus 2017

Plantenrek metaal

Vind plantenrek metaal op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Gratis voor de liefhebber. Wil je graag tuinieren in een kleine ruimte? Gebruik dan een plantenrek.

Met een plantenrek kun je gemakkelijk grote stukken muur en regenpijpen mooier maken. Let bij je keuze op de uitstraling van je plantenrek. Kies voor bijvoorbeeld een houten, metalen of bamboe plantenrek. Er zijn plantenrekken van kunststof en metaal. Plantenrek - lagen, groen.


Deze zijn beter te onderhouden, want een plantenrek van metaal of kunststof kan tegen vries en kou. Groepeer je planten in huis met dit Jill plantenrek van BePureHome.

Dit metalen rek is helemaal van nu en kun je natuurlijk ook gebruiken als kast voor decoratie of boeken. Dit artikel wordt geleverd als bouwpakket met eenvoudige montage instructie. Draagvermogen: kg Gewicht: ca.


Meer en meer komt er een verschuiving naar gezelligheid in eigen tuin. Bloemstuk voor communie maken . Prachtig metalen plantenrek met leggers. Perfect om je planten in te zetten.


Dit plantenrek kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Van duurzaam metaal gespoten en gelakt. Materiaal: Handbewerkt metaal. Afmetingen: Hoogte: 1cm. Het robuuste WOOOD plantenrek Jill met metalen legplanken is in het zwart gelakt.


Het wandrek wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie. Een handige plantensteun, rozenboog en accessoires om planten goed te laten groeien vind je bij Praxis. Hendrik Jan plantenrek kunststof wit 1x 1cm.

Bezorgkosten: € 95Aanbieding bekijken. De bestaande collectie bloempotten groeide onder SERAX al snel uit tot een vernieuwend assortiment voor bloemisten en interieurzaken. Maak het plantenrek schoon en vetvrij met Hammerite Metaalontvetter.


Laat het daarna goed drogen. Schuur het plantenrek licht op met schuurpapier en verwijder het schuurstof. Gegalvaniseerd metaal (ongeschilderd) voorbehandelen met een laag Hammerite Hechtprimer. Let op: sommige plantenrekken zijn gecoat met . Mooi zwaar metalen plantenrek.


Het plantenrek heeft planken en heeft mooie sierlijke vormen. Kan opgehangen worden maar heeft ook pootjes om neergezet te worden. Uitgevoerd in een decoratieve roestbruine kleur. Fleur je tuin op met dit elegante, metalen plantenrek voor mooie klimplantjes.


Levering: Binnen werkdagen bij jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts