vrijdag 25 augustus 2017

Planken voor paardenstallen

Op zoek naar stevige kunststof planken voor binnen- en buitenstallen? Dant moet je de tand-en-groefplanken van Govaplast hebben. Flexibel, slagvast en splintervrij.


Bij de opbouw en inrichting van een paardenstal of manege doe je een beroep op de sterkste materialen. Een paard heeft nu eenmaal veel kracht en dus moeten de stalplanken en -platen tegen een flinke stoot kunnen. Ook van weidepalen en staltegels verwacht je – terecht – duurzaamheid en degelijkheid.

Recycling kunststof tand en groef planken. Planken met tand en groef . Bordeauxrood gepoedercoat - Inclusief donkere bamboe planken - Ventilatiesleuven in planken - Afmetingen: x h meter - Met luxe V opening en dwarsplanken - Extra zware uitvoering met koker 50x50xmm! Actieprijs Binnenboxen Transform kunststof planken.


BEDAF Stallenbouw BV, uw leverancier van Paardenstallen en binnenboxen. Ze zijn duurzaam, sterk, hygiƫnisch, gemakkelijk te reinigen en worden niet door paarden opgegeten. De planken zijn gemaakt van gerecycled kunststof.


Met de jaren zijn de paardenstallen van Menten-Hilkens een sterk begrip geworden in Limburg en omstreken.

Door alle ervaring heeft. Ook blijven de natuurlijke stoffen in het eind product aanwezig. De olie is te gebruiken voor onderhou en verkrijgbaar in . Het ecologische alternatief voor stallen. Bamboe voor paardenstallen is een ecologisch alternatief voor hout. Rutjes beschikt over een compleet assortiment.


Keuze uit draai- of schuifdeur en bamboe of kunststof planken. Daarnaast is het mogelijk uw eigen ontwerp aan te leveren of er een te maken in samenspraak met ons. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de standaard modellen Oxford en Birmingham. De fotos zijn voorbeelden van hoe de wand er uit kan zien met de bepaalde . Ideaal voor het bouwen van een stal! Nieuwe voorwand paardenstal , laatste stuks!


Nieuw voorpaneel, stalwand voor paarden stal . De platen bestaan uit meerdere planken , die op de korte zijden bijeen worden gehouden door metalen U-profielen. Kunststof tand en groefplanken voor uw stallen. Zowel voor binnen als voor buiten.


Duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Paardenbox planken kopen? Bekijke hier enkele afbeeldingen. U kunt kiezen voor paardenboxen in kleur gecoat, voor houten stalplanken of kunststof planken , ook leveren wij onze paardenstallen met bamboe planken.


Wij maken paardenboxen met uitschuifbare tussenwanden, draaibare voorwanden of schuifwanden. Folmer levert complete houten buitenstallen, of desgewenst in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts