maandag 21 augustus 2017

Steigerhouten tafel bouwpakket

Tuintafel steigerhout bouwpakket , zelf een tuintafel maken met een bouwpakket , levering uit voorraad! OmschrijvingDoe-Het-Zelf bouwpakket tafel bestaande uit een blad van oud of nieuw steigerhout hier kan een keuze uit worden gemaakt en een onderstel van steigerbuizen op maat gezaagd en steigerbuis. Het betreft een bouwpakket welke u heel gemakkelijk zelf in elkaar zet. U hebt zo een halve picknicktafel of een heerlijke bank naar wens.


De poten zijn gemaakt van hard kunstof en u kunt kiezen uit verschillende kleuren.

Tip: zet zulke tafels tegen elkaar en u hebt een gezins picknicktafel ! Tafel van steigerhout Type Boston BouwpakketMaak nu je eigen tafel of tuintafel en bespaar een hoop geld. Steigerhouten tafel Bouwpakket met uitgebreide handleiding. Voor de handige Doe Het Zelf Klusser hebben wij nu een bouwpakket voor een standaard steigerhouten tafel type Boston. Afmetingen tafel 180x100x7lxbxh. Een bouwpakket speciaal ontwikkeld.


Met steigerhout zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierboven ziet u alle bouwpakketten die wij in het assortiment hebben, zoals plantenbakken, bedden, tafels , stoelen en .

Hoe zet je hem in elkaar? De steigerhout bouwpakketten zijn complete pakketten met voorgezaagd hout, gebruiksaanwijzing en schroeven. In de handleiding staat duidelijk omschreven hoe je het . Robuuste steigerhouten tafel in de kleur grijs. Deze tafel staat prachtig dankzij zijn neutrale kleur.


Het bouwpakket is zo eenvoudig, dat het door iedereen in elkaar te zetten is. Met minimaal één rechterhand heeft u de tafel binnen vier minuten in elkaar. Zelf een ronde steigerhout tafel maken, met dit bouwpakket met driepoot, gemakkelijk en leuk om te doen!


Voorgezaagde steigerplanken met schroeven en bouwtekening voor steigerhouten meubelen, als bouwpakket. Zelf in elkaar te zetten, alle planken zijn voorgezaagd en op maat. Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt. Maak alles naar eigen wens, op maat en qua indeling.


Standaard hoogte van de tafel is ± cm. LEEFF maakt meubels en van gebruikt hout en staal. Al onze meubels worden van binnenuit .

Van oud eiken wagonplanken tot hardhout van oude meerpalen. Van kasten tot bedden en van banken tot tafels. Ook voor eigen ontwerpen en bijpassende kussens. Van de opbrengst doneren wij aan monkey business om de orang-oetan te steunen.


Ruimte tussen de poten is 157cm Hoogte tot onderkant tafel is 66cm. Gemaakt van nieuw onbehandeld steigerhout. Ruimte aan de kopse kant is 55cm tussen de poten.


Zeer stevig en gemakkelijk . Zelf een tuintafel maken is nog nooit zo makkelijk en voordelig g. ALLE DEMONTABELE BARTAFELS. Dit pakket wordt goed geschuurd geleverd! Dit bed wordt geleverd met Bouwtekening en schroeven,.


Deze steigerhouten hoogslaper is gemaakt van gebruikt steigerhout en wordt goed geschuurd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts