woensdag 25 april 2018

Bamboe bureaublad

Gecomprimeerd bamboe bestaat uit bamboe vezels die onder hoge druk worden gecomprimeerd. Massief gecomprimeerd bamboe bestaat uit laags bamboe zonder middenlagen. Dit product kent een hogere sterkte, stijfheid en spanning dan de . Of u nu zoekt naar een bureaublad , tafelbla keukenblad of aanrechtbla BAMBOOXL heeft wat u zoekt! Oppervlak van bamboe , een slijtvast, vernieuwbaar en duurzaam materiaal.


Deze pin is ontdekt door Sarah Schutyser.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Een bamboe trap is een echte eye catcher in uw interieur. De warme uitstraling, duurzaamhei buitengewone hardheid (2x zo hard als eiken), vele keuzemogelijkheden geven de doorslag.


Bamboe tafel met RVS onderstel. Tafel met een onderstel van 40x40mm rvs waarbij alle hoeken onder verstek zijn afgewerkt. Het blad is een hergebruikt bureaublad dat verbreed is.


Vandaar dat het patroon op de kopse kant in het midden anders is. Klik hier om te bestellen in .

Hilver bamboe bureaublad. Leuk, origineel ikea hilver bureaublad van bamboe. Met schraag (wit) voor de liefhebber er gratis bij. Wel wat krasjes op het bla.


Heeft hele leuke schuin aflopende randen. Deze platen worden als werkbladen voor de keuken gebruikt, als bureaubladen , als meubelplaten,. Kom naar onze winkel om te kiezen uit vele motieven, . De zilverkleurige dwarssteunen geven de computertafel een bijzondere touch.


De computertafel zelf is gemaakt van massief bamboehout. Dit bureau kan gebruikt worden voor een pc maar ook voor een laptop. De kabels kunnen netjes aan de achterkant tussen het bureaublad en de dwarsbalken gestoken worden. Het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur wordt steeds populairder.


De meeste ontwerpers kudde naar bamboe -vanwege haar unieke decoratieve eigenschappen, kunt u exotische geest naar het binnenland samen met home comfort en traditionele eenvoud. Voor degenen, die zijn betrokken bij de inrichting . Gerelateerd aan dit item. Bureaublad in de achtertuin.


Gispen, partner van MVO Nederlan introduceert GreenTop.

Aan het eind van de levensduur van het bureau, kan het blad biologisch worden afgebroken. Lentekriebels om een nieuw terras aan te leggen? Vergeet hardhout, bamboe is het alternatief. ENECO kiest voor duurzame EcoBam bureaubladen.


Geïnspireerd door Escher kwam ik op het idee om een tafelblad te maken waarvan het lijkt alsof er beweging in zit. Voor dit bureaublad wel gekozen voor een rustig vlak in het midden. De natuurlijke structuur van onze bamboe producten kan het milieu meer elegante en warme maken zonder te doen schade aan uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts