donderdag 19 april 2018

Vacature woodvision

Dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Het betreft een goed salaris, een leuke baan met veel buitenwerk en stabiele werktijden. Heb jij ervaring, het juiste certificaat en ben je woonachtig in of rondom Kampen? Ben jij een aanpakker en beschik je over een heftruckcertificaat? Het huidige team bestaat uit circa medewerkers en zoekt versterking.


Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bij ons profiteert u altijd van de laagste prijzen, beste acties en snelle levertijden, kijk dus gerust verder! Stuur dan een ( korte) motivatie en CV naar Geke Walsma, Marketing Manager g. Jouw favoriete vacatures zien? Maar ze hebben ook grote kapschuren en overkappingen voor in de tuin. Medewerker Productiehal.


Omschrijving: Montage van buiten houtproducten: o. Deze vacature is voor - uur per week en je krijgt een vast contract. Het gevraagde opleidingsniveau is HBO of hoger.

Voor deze functie zul je werkzaam zijn in de regio Overijssel. Woodvision heeft diverse houtsoorten en modellen leverbaar. Andere Tuinafscheidingen. Henk Zomer heeft banen functies op zijn of haar profiel. Daarom ontwikkelen en produceren ze het beste en mooiste tuinhout om lekker buiten te kunnen leven.


Van den Top Tuinhout Barneveld. Kwalitatief hoogwaardige producten met een stoere uitstraling. Ze komen jaarlijks met . Bij Top Vlonderplanken koopt u alles voor uw terras. Bestel online composiet vlonderplanken en terrasplanken voor een scherpe prijs!


Alles in huis voor professionele vakman en handige klusser. We bieden een ruime keus uit professionele kwaliteitsproducten voor een concurrerende prijs. De volgende kenmerken beschrijven wie je bent:. Zoek je een toffe baan of een leerzame stage.


Dan ben je aan het goede adres. Bekijk het nieuwste aanbod van Bouwkundig ingenieur vacatures in Zwolle. Helaas hebben we op dit moment geen Bouwkundig ingenieur vacatures in Zwolle die voldoen aan je zoekopdracht. De onderneming is uitgegroeid tot marktleider in de Benelux met verkoop vestigingen, .

Naast de tien heftrucks worden er ook nog enkele gehuurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts