woensdag 11 april 2018

Restaurant zeelaan koksijde

Gastronomie is de belangrijkste troef. Uw tevredenheid is ons genoegen. Het zou ons ten zeerste verheugen u in ons etablissement te mogen . Welkom op de website van het blekkertje.


Lekker en gezond eten bij een van de beste of meest hippe restaurants van Koksijde.

Plaats een reservering online (via mail of telefoon). Er is altijd wel een plaats vrij. Chef Thierry Cornelis, leraar aan de hotelschool ter Duinen en Tjorven Ghysdael, beiden kinderen van de zee, . Openingstijden restaurant.


Eethuis 't Blekkertje, Koksijde : Bekijk onpartijdige beoordelingen van Eethuis ' t Blekkertje, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Deze vermelding verbeteren. Gelegen op de zeelaan tussen Koksijde bad en dorp, net tegenover de hoge blekkerduin. We waren op zoek naar een rustig restaurant op .

Vijf jaar zijn we intussen bezig in La Terrasse en we willen die rijke geschiedenis graag verder zetten door er een extra dementie aan te geven. Hotel - Restaurant Sea Horse. Meer hotels in Koksijde. Nabijgelegen toeristische bezienswaardigheden. Koninklijke Prinslaan 6- Koksijde.


Maurice Blieckstraat Koksijde -Bad Routeplanner. Restaurant Mozart, dat is een symfonie van marktproducten waarin vis vaak een solo voor zijn rekening mag nemen. Het publiek is duidelijk enthousiast,. Chef Ronny, zoon Bas en gastvrouw Ann zorgen in restaurant De Huifkar in Koksijde ervoor dat kwaliteit, service en onthaal hoog in het vaandel wapperen.


Vis, schaal- en schelpdieren bepalen in hoge mate het oeuvre van Thierry Cornelis. Het restaurant is al meer dan twintig jaar een vaste waarde in Koksijde en de klassieke gerechten bereid . Lekker eten in een gezellig kader in restaurant De Clochard in Koksijde. Belgian, Dutch, European. Location and Contact Information.


Is This Your TripAdvisor Listing? Own or manage this property?

Zeedijk Oostduinkerke ( Koksijde ). Events organiseren zit al sinds lang in de genen van De Normandie. Een klein of groot gebeuren plannen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts