vrijdag 20 april 2018

Houten balken 71x221

Houten balken (vuren gedroogd) GeschaafdAfmeting x 2mm (geschaafde maat ca. 71x2)Diverse lengtes. Als u nog niet precies weet wat voor houten balk u wilt dan is een van onze verkoopmedewerkers altijd bereid u te helpen de juiste keuze te maken. In het hout is het gebruikelijk de kopmaat te vermelden vóór schaven. Dus een geschaafde balk met kopmaat x 2is uiteindelijk, na het schaven, x 2mm.


De botanische naam is Picea Abies. In Nederland is vuren de meest gebruikte naaldhout soort en daarmee tevens de meest gebruikte houtsoort.

Heeft u vuren balken en SLS nodig voor uw vloer of dak, maar zijn de lengtes die u vindt te kort? Wij beschikken namelijk over vuren balken en vuren SLS tot maar liefst meter lang. Bent u op zoek naar lange balken van . Voor 12:uur bestel de volgende werkdag in huis. Balken C2 scherpe prijzen. Scherpe prijzen vuren balken C18.


Balkhout is op sterkte gesorteerd c24. Noord-Europees vuren of Midden-Europees vuren?

Zwaardere maten vurenhout voor constructieve toepassingen (C18). Houten balklaag aanbrengen voor verdiepingsvloer of plafon tot 1moppervlakte (tabel 261). Het is kunstmatig gedroogd op ca. Vanaf 50mm dikte wordt het hout standaard geschaafd met ronde hoeken.


Het voldoet aan de kwaliteitseisen, heeft een FSC keurmerk en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Bij binnentoepassingen kan het hout verder terugdrogen waardoor het wat kan krimpen. De vermelde maatvoeringen zijn onder . Bekijk hier ons ruime aanbod bouwhout van blank vurenhout tot houtplaten. Kies uit SLS glad geschaafde vuren balken , planken, vellingdelen en rabatdelen of ruw timmerhout.


Wij hebben keuze in vele kopmaten en lengtes in blank vuren hout. Profiteer van onze speciale levering en aantrekkelijke prijzen van bouwhout , . Om de preflexen mooi weg te werken tussen de houten roostering raadde een bevriend elektricien aan om blokjes uit de houten draagbalken weg te slaan om de. Waar ik mij nu wel zorgen over maak is de houten roostering van de zolder. GBS-LL (lange lip, cm) Voor enkelzijdige eindoplegging van houten balken , gordingen, aan de muur of kantplank (slaper) bij plat dak, vloer en ravelingen.


Selecteer producten om mee te bestellen of Alles selecteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts