dinsdag 24 april 2018

Boomstammen voor brandhout

STUNTPRIJS BRANDHOUT EIK EN BEUK OP METER GEZAAGD EN NIET GEKLOVEN. PROMOTIE BRANDHOUT Goedkoop brandhout van hoge kwaliteit uit eigen bosexploitatie aan halve prijs door dat u zelf zaagt en klieft in vergelijking met. Vind boomstammen brandhout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Koop of Verkoop boomstammen brandhout op Marktplaats. Vind brandhout boomstammen op Marktplaats.

Wij van dp houthandel zoeken grote partijen boomstammen in alle soorten en maten. Eik Beuk Es Els Berk Ceder Kastanje douglas enz. Het gevolg van onze snoei- en kapwerken is dat er ook en aanvoer is van boomstammen , brandhout en hakselhout. Wij gaan er vanuit dat hiervan niets verloren hoeft te gaan, en bieden deze groene energie te koop aan. Onze prijzen volgen de evolutie op de internationale markt volgens vraag en aanbod.


De bossen van Staatsbosbeheer leveren jaarlijks ongeveer 310. Vul je voorraad aan met hout uit de bossen van Staatsbosbeheer. Dikwijls vind je (gratis) brandhout in de vorm van boomstammen , dit zijn dan overschotten uit bosontginning en rooien van bomen.


Meestal moet je deze dan nog in kleinere stukken zagen en klieven en een paar jaar wachten totdat ze gedroogd zijn om te kunnen gebruiken als brandhout.

Voordat je boomstammen kan verwerken tot brandhout , moet je ze eerst verzagen in stukken van ongeveer een meter. Dat kan thuis in je eigen tuin of in het bos. Kleinere stammen zaag je handig tot brandhout op een zaagbok.


Hieronder tonen we je hoe je een dikke boomstam op lengte zaagt. Je kan de stam op de grond . Brandhout Struye is reeds meer dan jaar actief in de productie en verkoop van brandhout. Twee generaties staan garant voor kwaliteit en kwantiteit.


De grootste zorg wordt besteed aan het drogen van het hout. Wij verwerken uitsluitend stammen, ook hardnekkige knopen kunnen wij klieven. Ons hout is afkomstig uit. Ik heb mijn boom gekapt en heb nu stukken van de stam in mijn tuin. Gratis af te halen maar alles moet wel meegenomen worden.


Enkel bereikbaar via sms. Leveringen bij u thuis per volledige oplegger. Wij verkopen stammen populier voor brandhout aan particulieren. Deze stammen kan u dan zelf verzagen en klieven.


Vanuit boomverzorging en bosbeheer heeft bosbouwbedrijf DEVOBO uit Diepenveen doorlopend grote voorraden hout leverbaar. De diverse rondhout boomstammen worden door DEVOBO zowel aan zakelijke afnemers (o.a. zagerijen en plaatwerkindustrie) geleverd als aan particulieren die rondhout boomstammen zelf .

Mooi brandhout en geen extra transportkosten. Lees nu snel verder en koop een mooi vrachtje brandhout. Welkom bij Van den Nagel een bedrijf gespecialiseerd in het verkopen van haardhout. Wij leveren het haardhout af in gehele boomstammen. Ons brandhout bestaat uit Amerikaanse eik, inlandse eik en beuk.


Grote partij haardhout kopen? Richard Wigink Holten levert boomstammen aan de zelfklovende (particuliere) grootverbruiker. Te gebruiken met kettingzaag of handzaag.


Capaciteit: 2mm houtblokken met een gewicht van 1kg. Bokafmetingen: hoog x 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts