vrijdag 20 april 2018

Bianco carrara vensterbank

De scheiding die vensterbanken vormen tussen een raam en de ruimte eronder zorgden er met name vroeger ook voor dat wa. Met de heldere witte basiskleur met (donker) grijze aderen en luxe hoogglans afwerking (gepolijst) een lust voor het oog. Een marmeren vensterbank die in een . Speciaal maatwerk nodig?


Ook dit kan gerealiseerd worden in onze zagerij te Sint Anthonis. Bewerkingen zoals uitsparingen, verstekken en boorgaten zijn mogelijk.

Stuur ons geheel vrijblijvend een tekening toe van het betreffende maatwerk en wij doen u een passende . NatuursteenNu Urk - Onze eigen showroom! Deel deze vensterbanken. Van een modern en strak (minimalistisch) design tot een . Met een vensterbank van marmer kiest u voor een stijlvolle . Bianco Carrara is de meest bekende soort marmer. Veelgebruikte toepassingen zijn: vensterbanken , tafelbladen, wandbekleding en aanrechtbladen.


Bij ons bent u altijd verzekerd van een natuursteen vensterbank op maat.

In onze eigen natuursteen zagerij wordt uw vensterbank op maat gezaagd. Maar bent u op zoek naar ander . Dinsdag tot en met vrijdag van 10. Tevens op afspraak, ook bij u thuis.


Neemt u hiervoor gerust contact met ons. De afmeting van deze marmeren dorpel is: 100x7x2cm. Bianco carrara dorpel is ook bijzonder populair als overgangsdorpel van badkamer naar de gang. Voldoet deze afmeting niet aan uw wensen?


Bij deze soort kan verkleuring. Concurrerende producten bianco carrara vensterbank door leveranciers bianco carrara vensterbank en fabrikanten bianco carrara vensterbank worden hieronder vermel u kunt bladeren en het gewenste product selecteren. Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten bianco carrara vensterbank bij vensterbank . Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Land van herkomst: ItaliĆ«.


Voor wat betreft de maatvoering en afwerking van de vensterbank is alles bij ons mogelijk. Tijdloze keukentablet in. Toogblad en achterwand in marmer Bianco Statuario – restaurant Ostend Queen . Zo goed als nieuw Ophalen.

Tegels, platen en open boek marmer uit voorraad. Productie op aanvraag van vloertegels, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts