donderdag 26 april 2018

Professionele snijplanken

XXLhoreca is dé horecagroothandel voor professionele professionele HACCP snijplanken , non-food producten, horeca-apparatuur, keukenapparatuur van A- Merken. Bestel snijplanken van gerenommeerde merken. Snijplanken en hakblokken in diverse maten en materialen.


Het grootste assortiment snijplanken en hakblokken vindt u bij kookwinkel Oldenhof. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument!

In een professionele werkomgeving waar gewerkt wordt met voedsel en etenswaren, zijn houten snijplanken en hakblokken niet meer toegestaan. Horeca snijlpanken, maar ook houten snijplanken. Vandaag besteld = Morgen in huis! In ons assortiment vind je topkwaliteit kaasplanken, voor gebruik in huis en voor de kaasprofessional.


Restaurants, slagerijen en bakkerijen maken veelvuldig gebruik van onze sfeervolle en authentieke snijplanken. Door gebruik van topkwaliteit kunststof of krachtig beukenhout, zijn de snijplanken extra slagvast en stevig. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!

Vergelijk het ruime assortiment snijplanken in alle soorten, o. In onze webshop vindt u professionele snijplanken. Hout is zachter, waardoor je messen minder snel slijten. Professionele HDPE snijplank 60x45x2. Je kunt houten snijplanken meestal echter niet in de vaatwasmachine reinigen.


Kunststof snijplanken lijken dan dé uitkomst, daar . Sinds de invoering van het HACCP-certificaat is het gebruik van houten snijplanken en hakblokken in professionele ondernemingen verboden. Het poreuze oppervlak is minder goed bestand tegen kokendheet water waardoor ze moeilijker te desinfecteren zijn en er gemakkelijk resten van desinfectantia in het hout kunnen . Een houten snijplank is zeer geliefd onder professionele koks. Dit komt doordat het zachte materiaal de messen scherp houdt. Daarnaast heeft hout prettige snij eigenschappen.


Op deze pagina kunt u ook onder andere houten snijplanken vinden gemaakt van bamboe. Een snijplank van bamboe neemt nauwelijks vocht op . Uitsluitend de beste prijs en uitvoerig getest. Ook in Nederland handgemaakte houten snijplanken , een aanwinst voor je keuken.


Grote, kleine en alle kleuren snijplanken voor de horeca kunt u bij ons vinden.

Bekijk snel ons grote assortiment. Prachtige hakblok van Point- Virgule vervaardigd uit bamboe. Kiezen voor bamboe is kiezen voor de natuur! Bamboe is immers een onuitputtelijke natuurlijke rijkdom waarvoor geen bomen hoeven te worden omgehakt.


Waarom kan ik geen prijzen zien? Caterchef Snijbladenset diverse kleuren 50x30x5cm Doos stuks. GN, met ril, Bruin (gebr.vlees). Deze professionele snijplank van Inno Cuisinno is geschikt voor veelvuldig, intensief gebruik en wordt daarom ook veel in de horeca gebruikt.


Complete veiligheid en hygiëne voor voedselbereiding. Kleur gecodeerde snijplanken helpen om voedsel componenten te onderscheiden teneinde kruisbesmetting te vermijden. Deze prachtige snijplanken zijn op ambachtelijke wijze gemaakt in een Nederlandse zagerij, waar ze gefinisht zijn met druivenpitolie.


Door eikenhout te gebruiken en te kiezen voor natuurlijke en handzame vormen is elke plank uniek en voor elke . Epicurean zet de norm voor moderne hoogwaardige snijplanken en keukengerei. Deze Amerikaanse fabrikant heeft zich gespecialiseerd in het produceren van professionele , lichtgewicht snijplanken. Epicurean staat bekend om de ecovriendelijke materialen die worden gebruikt bij het vervaardigen van de producten, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts