maandag 30 april 2018

Boomstam tafelblad op maat

Bent u op zoek naar een unieke boomstamtafel voor uw woonkamer of eetkamer ? Dan ben je bij VanSloophout. Wij maken alles op maat ! Op zoek naar een boomstam tafel die je ook nog eens op maat kunt laten maken ? Kies uit een blad van 40mm of 60mm dik. Een eettafel met een boomstam tafelblad.

Een mooi stuk natuur in huis. Bij Woodindustries kunt u terecht voor een unieke boomstamtafel op maat. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden en toepassingen van boomstamtafels, maar u kunt ook vast inspiratie opdoen in onze online . Bij Natuurlijktafelen laat je een unieke boomstamtafel op maat maken.


Keuze uit diverse houtsoorten, afwerkingen en onderstellen. Dus een boomstamtafel helemaal op maat en naar wens. Graag bekijken we met u samen alle mogelijkheden en maken we desgewenst een ontwerp op maat om uw droomtafel te kunnen . Ook voor een boomstamtafel op maat bent u bij Robuuste Tafels op het juiste adres.

Ook voor grote zakelijke opdrachten voor meerdere boomstam tafels met stoelen, springen wij niet aan de kant. Door de unieke vorm van elke boomstam is geen enkele boomstamtafel hetzelfde. Tafelblad uit één stuk: Meterstammen in aantocht.


Een boomstam tafelblad is een blad met karakter. Zwevende plank - een design boekenplank op maat. Stalen onderstel - geef uw tafel een industrieel design. Nieuwe bladen in productie.


Groenekanse Suiker Esdoorns: November . WoodStock levert eiken en noten panelen op maat. Ook speciale varianten: vingerlas en gestoomd eiken. Een tafel van boomstam is tegenwoordig helemaal in de mode en dit merken wij ook. De vraag naar boomstamplanken voor een boomstam salontafel of boomstam eettafel blijft groeien. Bij Woodstock is het mogelijk voor de zakelijke markt om een boomstam tafelblad kopen dat op maat gezaagd kan worden.


Langzame groei van de boom maakt dat dit hout weinig last heeft van werking. Naast het eiken bieden wij houten panelen aan in noten- en beukenhout. Hierdoor kunt een tafelblad op maat krijgen wat precies aan de wens voldoet en kwalitatief hoogstaand is. Wilt u meer informatie over een tafelblad op maat neem dan .

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Het gebruik van sloophout en steigerhout is lange tijd erg populair geweest, daar is dan ook een uniek aanbod en ambacht in ontstaan. Enricomaatmeubelen levert meubels in diverse vormen en materialen.


Boomstamtafel massief eiken eikenhout op maat. Eikenhouten tafelbladen van 1 massief kwalitatief hoogwaardig hout met ruw geborstelde nerven. Een unieke oude stijl uitstraling met boomstam afwerkingen.


Showroom Tafel Op Maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts