donderdag 12 april 2018

Kunstof planken met veer en groef

Gampet Products heeft meerdere modellen kunststof planken met een veer en groef verbinding (tand en groef). Deze veer en groef verbinding zorgt voor een strak eindresultaat en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld paardenboxen, boarding langs een sportvel compostbakken of een beschoeiing. Recycling kunststof tand en groef planken. Kunststof veer en groef planken.


Door ons productieproces hebben alle kunststof planken aan de buitenzijde een lichte nerfstructuur.

Standaard leveren wij de tand- en groefplanken. Zo is het product weerbestendig en onderhoudsvrij. Het materiaal is niet onderhevig aan verandering onder barre weersomstandigheden.


Zelfs na jarenlange blootstelling aan verschillende weertypen ziet het materiaal er nog als nieuw uit. De recycle kunststof planken splintert, in tegenstelling tot houten planken , niet. Planken zonder messing en . Kleur: Zwart Breedte: cm.


Ook voor de incourante maten kunt u bij ons terecht.

Als het op bijzonder goede maatvoering aankomt moeten deze planken met veer en groef van HP kunststof recycling ingezet worden. Bijvoorbeeld bij betimmeringen en vormvaste constructies. Door de gebruiksvriendelijke verwerking met veer en groef blijven de planken goed in elkaar zitten. Vind planken veer en groef op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Bewerking en verwerking van kunststof planken is vergelijkbaar met de houten alternatieven: eenvoudig te boren, schroeven en te zagen. Topkwaliteit kunststof plank (mes - groef verbinding) met afmeting 28x138mm. Zowel gelamineerd als ook ongelamineerd zijn de planken verkrijgbaar in diverse afmetingen, profielen en kleuren. Heeft u speciale wensen neemt u dan contact met ons op. Eventueel het op gewenste lengte zagen behoort ook tot de mogelijkheid.


Hoogwaardige kunststof recycling planken : Gewapende kunststof plank voor zwaardere toepassingen in grijs of bruin leverbaar! Onderhoudsvrije zeer hoge kwaliteit recycling materialen, 1 recycleerbaar,. Onze recycle kunststof mes en groef planken bestaan uit kwalitatief gerecycleerd materiaal. Het is mogelijk om 1 van dit product her te gebruiken.


Wanneer u op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing is dit product een uitstekende keuze. Composiet mes en groef plank bruin (soort van rabat planken ).

De planken zijn nieuw, alleen hebben de uiteinden van de plank schroefgaatjes vooraf voorgeboord om op beurs te betimmeren echter is deze kleur niet toegepast op beurs. De plank is 175cm lang en geheel zonder de schroefgaatjes wanneer u deze . Zeer geschikt voor het maken van paardenboxen, stalwanden en hoefslagkeringen √ slagvast √ onderhoudsvrij √ krimpt niet √ eenvoudig te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts