dinsdag 17 april 2018

Thermowood verticaal

Realisaties, prijs advies en info vind je hier. Het thermowood dubbel blokmotief heeft een schuine bovenzijde voor een ideale afwatering en een schuine onderzijde. Deze thermowood latten zijn perfect voor een verticale plaatsing maar kunnen ook horizontaal geplaatst worden. De open voeg tussen de latten laat het hout extra tot zijn recht komen en geeft uw gevel een heel strakke uitstraling.


De thermische behandeling van het dennenhout maakt dat deze bekleding behoort tot . Voor een nieuwe aanbouw zouden we willen opteren voor verticale houten gevelbekleding.

We bezochten een Cras houthandelaar. In de toonzaal was er een staal van elke soort, echter maar een klein stukje per systeemsoort. Heeft er iemand lange-termijn-ervaring met thermowood als gevelbekleding? Tablazz levert horizontale en verticale thermohouten gevelbekleding in essen, populieren en naaldhout. Hét ecologische alternatief voor hardhoutsoorten.


Benieuwd naar de prijs voor een gevel in thermowood ? Thermo Chalet op bestelling. De houten planchetten kunnen zowel horizontaal als verticaal op een houten rooster, dat op de gevel wordt vastgemaakt, geplaatst worden.

Profiel Finno Black kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en de zwarte bevel siding is helemaal in lijn met de traditionele schuurbouw. Men werkt voornamelijk met dennenhout maar ook andere houtsoorten zoals populierenhout dat men een hittebehandeling (hitte en stoom) laat ondergaan. Daardoor wordt dit weinig . Achter de geveldelen moeten horizontale regels h. Deze regels moeten worden bevestigd op verticale tengels. Enkel voor professionelen . Voor kwaliteitsvolle houten gevelbekleding in Europees hardhout of thermowood ben je bij Carpentier aan het juiste adres.


Door onze nauwe samenwerking met productontwikkelaars kunnen wij innovatieve en trendy profielen op de markt brengen die gebruiksvriendelijker en beter te verwerken zijn. Dit profiel typeert zicht door de afschuining aan de bovenzijde van de blokjes en een rechte onderzijde. Deze schuine bovenzijde zorgt voor een perfecte afwatering bij horizontale plaatsing. Toch kan dit dubbel blok motief ook verticaal geplaatst worden. De bovenzijde van dit profiel is héél lichtjes gegroefd waardoor een . De palen worden áchter het scherm geplaatst en worden zo onderdeel van een lange, doorlopende open wand.


Gemaakt van thermowood , uit Europees grenenhout dat langdurig wordt verhit. Symmetrisch blokprofiel voor verticale plaatsing, in verduurzaamd. Platowood Vuren FSC Madrid.


De keuze tussen horizontale of verticale plaatsing van gevelplanken is niet alleen een esthetische keuze. Toch dreigt in beide gevallen wateropzuiging.

Verticale planken voeren het regenwater sneller af. Alleen een goede afwerking van de kopse houtkanten – bijv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts