vrijdag 27 april 2018

Glijbaan dreamland

Smoby glijbaan Megagliss 2-in-1. Dolle pret voor de allerkleinsten met deze Dinoglijbaan van Paradiso! Koop nu je tickets aan de laagste prijs in onze ticketshop!


Bij ons vind je glijbanen in alle kleuren van de regenboog. Kies je favoriete kleur voor jouw houten schommel of toren.

Altijd aan de laagste prijs bij DreamLand ! De Little Tikes Giant Slide is een stabiele kunststof glijbaan om heerlijk naar beneden te glijden. Handig opklapbaar om makkelijk op te bergen. Grijp de handvatten van deze Slide Plus glijbaan van Feber vast en lanceer je! Is het lekker warm buiten? Sluit dan zeker de tuinslang aan!


Heb je kleine kinderen die helemaal weg zijn van Anna, Elsa en Olaf?

Is je oogappel helemaal weg van de serie PAW Patrol? Kijk snel door de periscoop om te zien wat er ginder aan de hand is en glij van de glijbaan om de ongelukkigen te gaan helpen. Kruip gauw onder de toren.


Stel de peuterglijbaan op. Zijn je kinderen groter, vorm ze dan om tot een glijbaan met dubbele golving. Deze stevige groene glijbaan van m lang uit polyethyleen is uiterst geschikt voor platformen van m hoog. Deze glijbaan kan je bevestigen aan een schommel met een platformhoogte van m. Met dit speelcomplex is elke kleine klauteraar blij: langs de schuine ladder of de wand de toren op en weer naar beneden via de glijbaan of de brandweerstang. De halfhoogslaper Pino met massief frame in witte kleur is een leuk bed voor in de kinderkamer.


Deze leuke glijbaan groeit mee met je kind. Deze Penthouse schommel met groene glijbaan heeft met platformen en meerdere activiteiten alles in huis om kinderen van verschillende leeftijden te plezieren. Backyard Discovery schommel met speeltoren en glijbaan Prestige. Gardenas houten schommel Jaco met . Met deze Kiosk schommel met gele glijbaan in je tuin maken kinderen altijd plezier, zeker als ze zichzelf in de lachspiegel zien. Deze stevige blauwe glijbaan van m lang uit polyethyleen is uiterst geschikt voor platformen van m hoog.


Ze kunnen in de toren klauteren en via de blauwe glijbaan naar beneden glijden!

Afbeelding van BnB Wood houten schommel Nieuwpoort met blauwe glijbaan from DreamLand. Onze tip: Zorg ook voor een zachte landing en leg rubbertegels (apart verkrijgbaar) aan het uiteinde van de glijbaan. Met deze houten Nieuwpoort-schommel in de tuin vervelen kinderen zich geen minuut.


Spijtig genoeg heeft het met de wind wat schade. Mag weg wegens aankoop grotere glijbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts