dinsdag 24 april 2018

Houten schijfjes met gaatje

Houten schijven met een gat circa 2gr. Denk hierbij aan Wensschijfjes, Schijven met schoolbordverf, Schijven met tekst, Naturel houtschijven, Etageres van houtschijven en meer. Kijk verder voor ons volledige assortiment. Vind houten schijfjes op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. We hebben weer een partij binnengekregen: Houtschijven.

Op de afbeelding hierboven zie je dat de houtschijven samen met de houten stokjes gebruikt zijn om een dierentuin te maken. Je kunt de houtschijven bijvoorbeeld bestempelen met kleine letterstempels en er een gaatje in boren. Verder ook erg leuk om met verf op te sjabloneren (zie foto) of te bestempelen, gaatje erin boren, lintje erdoor en dan heb je een leuke decoratie. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten!


Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare ronde houten schijven ! Laten we aan de slag gaan! Een staander wordt gemaakt van een rond schijfje hout van ca. In het midden van het schijfje hout wordt een gaatje geboord ter dikte van het stokje, dat in het gaatje gelijmd .

Ik gebruik een kralenrijgnaal deze is heel dun, maar kan je open buigen waardoor elke draad er . Harten en houten schijven. Stoffen hartjes roze, stuks. Ik beproefde nu eens tot dat oogmerk zachte houten schijfjes ter grootte van de metaalschijfjes , die, uit lindenhout vervaardig met een honderdtal kleine gaatjes waren doorboor nadat zij na voorafgaande uitkoking met eenig potaschwater, om al de kleur- en extractiefdeelen weg te nemen en het hout voor de opneming . Dan, zal het nu bij verwondering kunnen blijven, als ik u, in den namiddag of morgen, meer dan honderd zulke schijfjes van andere houten , rieten of biezen . MIE de schijfjes gggg vast te blijven, en die te doen omdraaijen, gggg zijn eikenhouten schijfjes , waar de punten der karnbladen aan beide einden zijn. Leg alle benodigdheden klaar.


Zoek een paar mooie houten schijven uit en teken hierop twee plekken af waar je gaatje gaat boren. Maak je eigen ontwerp, schrijf je eigen tekst en brand deze op houten schijfjes of latjes. Met deze gatenzaag kunt u dus ook uitstekend . Zaag dunne schijfjes af van de tak. Optioneel kan je de schors rondom verwijderen, alhoewel deze ook zijn charme heeft. Ga met een beetje schuurpapier over het blokje.


Schuur ook goed langs de randen zodat je achteraf geen splinters in je handen krijgt. A while ago I ordered - at etsy - a lot of wooden beads and parts for jewelry. I also bought big wooden discs and matching eye screws.


I took my woodburner and made these earrings with them. Stop dan de plug in het geboorde gaatje.

De leerlingen kiezen een schijfje hout uit en krijgen instructie van de educatiemedewerker over de gereedschappen. Met een handboortje boren zij een gaatje in het schijfje en met speciale slagletters en een hamer kunnen zij hun naam in het schijfje slaan. De begeleiders van school wordt bij aanvang . Stevige nagels om schijven beter te bevestigen.


Leemengsel van delen leem, deel . Als je verliefd bent, vergeef je alles. Beleefdheid kost niets en . Teken met een zwarte marker een grappige mond op het houten schijfje. Pak houten hobbyschijfjes en teken daarop de ogen voor de kabouter. Lijm de ogen op het hoofd van de kabouter. Met een stukje chenilledraad maak je de rand van de kaboutermuts.


Boor een gaatje bovenin het houten schijfje. De metalen schijven van op 2m afstand naar het spelbord gooien. Schijf die de lijn raakt = punten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts