maandag 23 april 2018

Mdf figuren groothandel

Alle figuren worden met liefde en zorg voor u gemaakt. Staat uw gewenste ontwerp er niet bij? Stuur een berichtje via DEZE link en in overleg.


Zelf tekstborden maken en wilt u ze zelf te schilderen? Vind mdf figuren op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Vraag naar de mogelijkheden. MDF letters, MDF afbeeldingen en meer. Alle Houten Letters en Houten afbeeldingen worden in eigen huis voor u op maat gemaakt en binnen werkdagen geleverd. Heeft u eigen ideeƫn of bent u geinteresseerd in grote aantallen?


Groothandel in knutselartikelen (2) te Enschede op BVA Auctions. Sluitingsdatum di dec. MDF figuren , dancing duo, luxe CM cutting sets met multiknipper.


Mag je als (productie)bedrijf (v.o.f.) een groothandel (in hetzelfde product) runnen naast je eigen website waar je gelijke producten verkoopt aan particulieren?

Wij maken nu mdf figuren en letters en leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Wij verkopen nu per stuk en maatwerk . U bevindt zich hier: Home. Trixx Creatief assortiment. De houten letters zijn ook zeer geschikt voor een workshop of kinderfeestje. Alle letters worden voor u op maat gemaakt.


Te gebruiken met verf, decopatch, woodburning, behang. Ook diverse andere figuren van MDF in verschillende afmetingen. Vele aanbiedingen bij bol. MDF , Synthetische Tekstbordengroothandel Woonaccessoires koop je eenvoudig online bij bol.


Info over houten mdf figuren. Resultaten van zoekmachines! Prachtig materiaal, alles op het gebied van creatief voor volwassenen en knutselmateriaal voor kinderen. Wij staan garant voor snelle leveringen, overzichtelijke site, scherpe prijzen!


De doopsuikerboom is standaard met voet en ongelakt in MDF. Je kan de boom zelf een leuk kleurtje geven. En eventueel ook voorzien van enkele accessoires ( appeltjes in groen en roo vogeltjes, vogelhuisje,).


Deze kunnen op maat gemaakt worden, en ook uit MDF gemaakt.

Heel erg origineel, en later ook nog leuk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts