woensdag 25 april 2018

Handgemaakte snijplank

Maak je keukenuitrusting helemaal compleet met een stijlvolle Eden snijplank. De handgemaakte planken zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten en zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. De Eden snijplanken zijn een ideale ondergrond voor al je snijwerkzaamheden. De uitgespaarde handgrepen maken iedere . Eden handgemaakte snijplank , Zebranohout, 35xcExclusieve, handgemaakte snijplank van Zebranohout.


Een aanwinst voor je keuken!

Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare handgemaakte snijplank ! Laten we aan de slag gaan! Een snijplank uit beuk met authentiek karakter.


Handgemaakt uit het hout van een 120-jarige boom uit Grimbergen. Het beukenhout is fraai getekend en heeft een luxe uitstraling die lijkt op die van olijfhout. Ik maak deze helemaal zelf, een stukje vakmanschap dus.


Bij Snijplankshop kiest u uit een breed scala kwalitatieve snijplanken. Deze handgemaakte snijplanken zijn vervaardigd uit massief kersenhout en notenhout.

Te bestellen in iedere gewenste vorm en maat. Deze geweldige handgemaakte presentatieplank is een meesterstuk die je niet op iedere hoek van de straat zult vinden Perfect voor het snijden van brood en vlees maar staat klaar voor iedere gelegenheid De presentatieplank is g. Mooie grote snijplank en serveerplank van robuust oud hout met handvat en mooie kleur. Natuurlijk kun je de eerste de beste winkel binnen stappen en een snijplank kopen voor iemand zijn verjaardag, maar dan is het in eens best een vreemd cadeautje. Kost een beetje tijd en skills, maar . The Woodmaker is het adres voor luxe handgemaakte meubels, snijplanken en accessoires.


Je kunt ook bij hem terecht voor maatwerk meubels. Zoekt u een bijzonder cadeau? Dan is een gepersonaliseerde snijplank van hout echt wat voor u! We leveren snijplanken in diverse afmetingen en houtsoorten.


Nu in de aanbieding van € 27voor € 2360! Ambachtelijk gemaakte snijplanken uitgerust met een handvat in olijfhout. Praktisch en decoratief in elke keuken!


De enige kookwinkel met al jaar een in het eigen atelier ambachtelijk gemaakt product. In een kookzaak vind je wel de mindere kopshouten planken uit beukenhout of hout van uitgediende rubberbomen. Beukenhout scheurt makkelijk open en rubberwood is zacht.


En geen enkele kookwinkel . Naast snijplanken en hakblokken op maat kun je bij mij terecht voor magnetische messenhouders in zeer luxe uitvoering. Als kookfanaat zul je de messen van Kai Shun in mijn assortiment zeker waarderen!

In tegenstelling tot veel winkels, . De houten snijplank van Karmel is een bijzonder product. Neem een kijkje bij de blog artikelen en lees hier alle informatie over wat deze producten nou zo anders maakt. Bekijk op de website het assortiment BK pannen en het assortiment van de houten snijplank.


Hieronder ziet u een filmpje over de handgemaakte houten. Bestaat er ook zoiets als een statement maken met een snijplank ? Kies voor een unieke handgemaakte houten snijplank. Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, motieven, maten, voorzien van een sapgoot of handige handvaten uitgespaard uit het hout. Bovendien zijn voor een persoonlijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts