donderdag 12 april 2018

Bijenkast onderdelen

In deze rubriek vallen alle overige onderdelen voor de bijenkasten en korven. Dit kan een strip zijn om zelf een pollenval mee te maken of. Wij hebben voor jou, als imker, verschillende soorten houten bijenkasten. In deze categorie vind je de houten bijenkasten voor de simplex raammaat model spaarkast.


Complete sets, eenvoudige uitgevoerd of juist een hele luxe uitvoering met puntdak en glazen dekplank.

Simplex ramen passen zowel in . Extra broed of honingkamer nodig voor de bijenkast of Segeberger. Maak uw keuze hieronder! Chaletdak voor spaarkast red cedar.


Red cedar voet voor bijenkast bouwpakket. Broedkamer spaarkast red cedar. Honingkamer spaarkast red cedar.

Reisriem voor bijenkasten lengte meter. Hier vindt u alle leverbare bijenkasten , onderverdeeld naar materiaal en maat. Houten bijenkasten in de maten Spaarkast, Dadant US, Dadant Blatt, Top Bar Hive, Warré en Golz. MiniPlus van hout en alle losse onderdelen in alle maten zijn hier te vinden. Diverse honing- en honingproducten, ook alles voor de ervaren en beginnende imker.


Frankenbeute onderdelen. Dit een speciale bijenvriendelijke verf voor uw kunstof en houten kasten. Bijenvriendelijke verf (7Ml). Vroeger zaagde ik alle onderdelen voor de rompen zelf op maat, maar het is eenvoudiger om de platen voor de zij- , voor- en achterkanten in de . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


De Segeberger onderdelen voor de Segeberger bijenkast kunnen met elkaar worden gecombineerd tot een perfecte bijenkast. De onderdelen daarvan hebben ze het voorbije weekend vanuit het atelier van imker Jacques Dujardin in Elsene naar Laken verhuisd en wel per fiets. De bijen voor de bijenkast zullen later volgen.


Achter Thurn en Taxis ging gisteravond een nieuw park open, dat op termijn het grootste park moet . Door inkrimping van bijenstand heb ik nieuwe en eenjarig gebruikte bijenkast onderdelen te koop.

Nieuwe onderdelen zoals honingzolders, deksels, afdekplanken, bodems met varoagaas en schuif. Gebruikte onderdelen zoals broedbakken, deksels en bodems. Alles is simplex raams.


Bij nieuwe honingzolders zijn . Tot slot zal de imker in de bijenkast nog raampjes met kunstraat hangen zodat de bijen. Deze merken moeten worden aangebracht op de bovengenoemde onderdelen A.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts