maandag 16 april 2018

Kunststof plaat 1mm transparant

Onder kunststof platen vindt u een assortiment platen in verschillende uitvoeringen, kleuren en diktes. Afname vanaf mtr of een veelvoud hiervan. Ideaal voor strokengordijnen, snijmat, etc. Kortingsschema: = euro 19.


Kunststof plaat 1mm in alle soorten GRATIS op maat gezaagd. Onze kunststof platen 1mm zijn van hoge kwaliteit en binnen uur geleverd.

Transparante kunststofplaat 1. Perfect te snijden met CO² laser systeem. PETG transparante platen is een kunststofplaat met een goede slagvastheid en chemicaliĆ«nbestendigheid. Polycarbonaat is een heldere, transparante kunststofplaat met een uitzonderlijk hoge slagvastheid. Door deze eigenschap is polycarbonaat uitstekend toe te passen als veiligheidsbeglazing, of bescherming die hufterproof, inbraakweren.


Ook voor PVC platen dagen retourneren. Beschikbaar: Op voorraad. Carbotec Epoxyplaat (l x b) 3mm x 1mm mm.

Eenvoudig online bestellen. HORNBACH Projectbouwmarkt. Afhalen in jouw vestiging. Er is altijd iets te doen. Acrylaat is een van de meest gebruikte kunststoffen op het gebied van lasersnijden.


Het materiaal laat zich zeer goed en gedetailleerd snijden. Het is in vele diktes en kleuren verkrijgbaar. Acrylaat kan ook verder verwerkt worden met behulp van thermovormen. Geen afbeelding Bekijk product. Hard PVC plaat transparant dik: mm.


Elke hard PVC plaat wordt gratis op maat gezaagd. Levering binnen de uur. Bel voor de mogelijkheden. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Plastic platen doorzichtig, Plastic plaat doorzichtig kopen. ABS kunststof plaat bij de vakhandel online op maat kopen. ABS Platen wit op maat in diktes vanaf 1mm tot 10mm.

ABS is weliswaar als helder transparante kunststof leverbaar, echter zijn de rubber kogeltjes dan veel kleiner dan de lichtgolven waardoor deze niet meer gebroken kunnen worden. Onovertroffen helder, absoluut weersbestendig en vervormbaar. Maar ook leverbaar in veel kleuren en uitvoeringen en met een hogere lichttransmissie dan glas. Acrylaat (PMMA) is een van de meest veelzijdige kunststofsoorten en oefent een bijzondere aantrekkingskracht uit op mensen.


Deze plaat van Martens heeft een uitstekende lichtdoorlaatbaarheid en UV- bestendigheid. Hierdoor is de acrylplaat onder andere te gebruiken als voorzetraam, kweekglas, bureaublad of vitrine. Het grote voordeel van acryl is dat het 25x slagvaster is dan glas. Dit maakt het materiaal dan ook uitermate geschikt voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts