vrijdag 27 april 2018

Traptreden beton prijs

Wij stellen alles in het werk om de prijs van betonnen traptreden voor onze klanten zo beperkt mogelijk te houden. Dit geldt niet alleen voor het kopen van de . De kost om een betontrap te plaatsen is steeds op maat, toch kunnen we een aantal richtprijzen meegeven voor de rechte betonnen trap en de préfab betonnen. Sierbestratingshop levert alle traptreden van MBI en Excluton om de perfecte. Betonnen traptreden kunnen worden gebruikt om kleine hoogteverschillen op te vangen.


Een betonnen trap is prijs -kwaliteit erg interessant.

Je kan hem polijsten of afwerken met hout, tegels,. Traptreden beton kopen bij Online Sierbeton. Vraag nu snel een scherpe prijs aan bij de betonnen trapelementen specialist. De prijs is een vanaf prijs.


Nieuw en 1e keus betonnen traptreden , zeer scherp geprijs veilig betalen in. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Schellevis traptreden massief 100x37x15.


Je kan kiezen voor een prefab betontrap en of een ter plekke gestorte betonnen trap. Bij deze bieden wij een tal betonnen welfsels aan met een lengte van 2.

Om een trap of dergelijke mee te mak… Prijs o. De mogelijkheden qua afwerking zijn immers groot. Ontdek er alles over op deze . Wilt u een verhoogde border maken of een tuintrap van beton ? Met onze stenen traptreden , U en L elementen van beton vangt u moeiteloos hoogteverschillen . Voor elk hoogteverschil hebben wij een oplossing in huis. Onze trappen en treden zijn praktisch, elegant en gemaakt om de tand des tijds te doorstaan.


Een gepolierde trap in beton wordt elk jaar weer populairder. Niet onterecht want de prijs van betontrappen is relatief laag en de levensduur onvergelijkbaar! De eerste trede van onze betonnen trap is 7cm hoog en de laatste bijna 30cm, de treden ertussen zijn.


Je mag de prijs dan verdubbelen. U kunt de betonnen trap - en bloktreden in onze shop direct op de gewenste lengte bestellen als u doorklikt op één van onderstaande producten. Om u een indicatie te kunnen geven van de prijs van een betonnen trap , hebben we onderstaand een rekenvoorbeeld voor een betonnen steektrap met haakse . De klant is vrij in zijn keuze van op- en aantrede, breedte van de trap ,. Overzettrede laminaat beton antraciet 100xcm.


Open trapprofiel beton lichtgrijs 130xcm. Heeft u hoogteverschillen in de tuin, dan kunt u daarin mooi traptreden aanbrengen. Wij maken u graag een scherpe prijs voor al uw traptreden.

Op zoek naar een geschikte bloktrede of traptrede voor een tuintrap of hellend tuinpad? Bij Tuinmaterialen Meynen bieden we diverse bloktreden en traptreden in beton en natuursteen. Kies de maat, het aantal en bereken de prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts