dinsdag 17 april 2018

Meubelfabriek oisterwijk

Een veiling of uitverkoop zou ook kunnen. Heel triest dit faillissement. Hens heeft jaar voor dit bedrijf gewerkt. Meubelfabriek Oisterwijk was toch een begrip.


Het gaat om het tweede faillissement. Daarop is te zien hoe de gevel een nieuwe kleur krijgt en de hoofdingang aan de Heusdensebaan in ere wordt hersteld.

Binnenkort wordt een groot bord met de tekening langs de weg . In het markante pand moet vanaf december een drietal nieuwe meubelformules gevestigd zijn, waarin ook een grote rol is weggelegd voor het Tilburgse Pure Woo dat vorig jaar . In Oisterwijk groeien de eiken tot in de hemel. De reclamemakers hebben het grote nieuws, zoals gebruikelijk, het meestkernachtig samengevat. In het steno van de STER heet het dezer dagen, dat klop klop weliswaar terug is van weggeweest, maar sinds kort wordt vergezeld door geluiden die een geheel . Geveild worden fauteuils, (wand) kasten, bankstellen, dressoirs, salontafels, lampen, kussens, kunstplanten, diverse decoratie en meer.


Van onder andere de merken PUJOL, RIVERDALE, VINTA, . De ooit florerende meubelfabriek sloot haar deuren en het markante gebouw raakte in verval.

Voeg in de online catalogus op Cata eenvoudig je eigen verzameling toe en vind ontbrekende items. Eigenaar Aan de Stegge besloot de leiding in handen te geven John van der Dun . Eind jaren zestig verhuisde hij naar Oisterwijk en begon de productie van dekenkisten. De prijs is niet bekend gemaakt, maar wordt marktconform genoemd. Naber Immocom bedrijfsmakelaars trad op namens verkoper, . Het pand is thans voor een periode van jaar . Meubilex beschikt inmiddels over een grote eigentijdse collectie eiken tafels en aanverwante meubelen waarmee een . Kunnen ook per stuk gekocht worden.


Echt ligt direct aan de Atussen Eindhoven en Maastricht. Verzendkosten voor de koper. Geloogd Massief Europees Eiken. Daar danken onze meubelen hun kwaliteit aan. Om meubelen te maken van massief eiken en die vervolgens te logen, heb je eersteklas Europees eiken nodig.


Dat heeft een mooie struktuur die door logen nog beter tot zijn recht komt. De meubelfabriek van Oisterwijk zou beton in de eiken ( en niet-eiken) meubelen aanbrengen om ze zwaarder te maken en op die manier de kwaliteit en authenticiteit van het produkt te benadrukken. In opdracht van belanghebbenden veilt DaanAuctions nu meer . Marc Verhoeven, Jeffrey Schouten en Peter Schellekens runnen samen meubelzaken Meubilex in Haaren en Room1in het centrum van Eindhoven.

De handtekening staan inmiddels onder een huurcontract van de oude meubelfabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts