donderdag 19 april 2018

Houten kerstboom takken

Kenmerkend voor de houten kerstbomen is hun degelijke constructie en tijdloze vormgeving. Ze staan garant voor jarenlang gebruik als decoratie tijdens de kerstdagen of als eyecatcher buiten het kerstseizoen om. De houten kerstbomen worden gemaakt van takken van kersenhout, lijsterbes en sporkehout uit eigen bos.


Wil je dit jaar eens iets anders proberen en niet twee keer op een dag te hoeven stofzuigen om die vervelende naalden van je vloer te krijgen? Nou, dan is een kerstboom van takken misschien iets voor jou.

Dit is geen houten kerstboom op een voet, met van die plankjes, maar dit zijn houten takken die je aan de muur . Houten kerstboom van hazelaar takken of sloophout. Markita heeft het grootste aanbod van de mooiste houten kerstbomen , . Vele aanbiedingen bij bol. Kerstboom van houten takken 55cm. Deze kerstboom is gemaakt van natuur houten takjes in de kleuren grijs en naturel. Voorbeelden hoe je zelf een kerstboom van hout kunt maken met takken uit het bos of plankjes van de sloop.


Decoratieve houten kerstbomen , meerdere modellen.

Heb je niet veel plaats? Geen zin om de naalden na de feesten op te rapen? Bij Intratuin vind je ook een kant en klare alternatieve kerstboom met takken voor als je wat minder tijd hebt. Deze simpele maar stoere boom zet je gemakkelijk zelf in elkaar. Timmer drie houten latjes in een piramidevorm aan elkaar en span daar kippengaas tussen.


Grote houten kerstbomen en kleine houten kerstboompjes online te koop. Als je zelf geen goede traditionele kerstboom kan vinden, haal er dan een in huis die compleet van hout is gemaakt. Zoals deze houten kerstboom met takken die je kunt draaien.


Wil je geen houten kerstboom kopen, maar er liever zelf één maken? Kies bijvoorbeeld voor een houten kerstboom met plankjes, vakjes of juist een kerstboom waarvan je de takken speels . Met ongeveer blokjes is de stam van je kerstboom hoog genoeg om er allerlei cadeautjes onder kwijt te kunnen :-). Een unieke en schitterende houten kerstboom.


Daarna ga je aan de slag met de takken van je boom. Dat moet je een beetje op het gevoel doen, maar begin in ieder geval met ongeveer 3 . Bekijk eerst waar je de boom wilt neer . Wij keken eens rond op het web voor een paar leuke spullen die u zelf kunt maken in minder dan twee uur tijd.

Het is ook een leuke manier om de kinderen in de kerstsfeer te brengen. En hoe leuk is het niet om uw eigen kerstboom te maken. Of het nu met eenvoudige takken is, wat losse planken, een houten pallet of van . Koop en Verkoop Diversen voor in het Huis op Marktplaats. Deurgrepen, vloerkleden en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Mooie houten kerstboom brengt de kerstboom sfeer in huis. Leuk om te versieren met je favoriete kerstdecoraties! DIY: gezellige kerstboom van takken. Maak de takken vast op een canvasdoek of een houten plaat. Soms zijn in de punten van de takken lichtjes ingewerkt.


Een leuk en sfeervol alternatief is deze mooie grote vaas met takken. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, deze leuke houten kerstbomen. Deze alternatieve stoere kerstboom, gemaakt van sloophout, kun je zelf maken natuurlijk maar deze leuke boom en andere alternatieve feestbomen kun je ook bestellen bij . Ben je een echte creatieveling en heb jij wel zin om met je kids een mooie houten kerstboom in elkaar te zetten? Ik vind onderstaande kerstboom van gevonden takken een prachtig voorbeeld van een boom die je samen met je kind kunt maken.


Men neme een paar flinke takken uit. Dan zeg ik: Aan de slag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts