maandag 30 april 2018

Stalen poortframe met slotkast

Als de standaard schuttingdeuren niet naar uw wens zijn, is het stalen deurframe ideaal. U maakt zo zelf een extra brede schutting poort op maat. Hiermee wordt het “werken” van het hout voorkomen waardoor de poort altijd goed blijft sluiten.


Mocht de poort toch klemmen of niet lekker sluiten dan is. Hier vind u ons assortiment poortframes en aanverwante artikelen om een zeer robuuste deur te maken voor uw schutting of poort.

Ook kunnen wij de deur voor u (op maat ) maken. Vraag naar de mogelijkheden. IJzeren deurframe H155xB90cm . Set voor poort(frames) in RVS uitvoering (dag -en nachtslot compleet), cilinder x 35mm met sleutels, RVS deurschild en deurkruk. Poortframe Gegalvaniseerd 1x 155.


Gisteren contact gehad en vandaag een poortframe opgehaald en geplaatst bij een klant. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken.

Vind poortframe op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Zelftappende schroeven bevestigd op het stalen frame. Hillhout verzinkt stalen poortframe met slotkast. Dit poortframe is ideaal voor een deur met horizontale planken.


Verstelmogelijkheid op de scharnieren. Stalen poortframe verstelbaar vuurverzinkt 1x 1cm. Nu te koop bij Intergard. Alle poortframes zijn gemaakt van staal STkokerprofiel en zijn vuurverzinkt of thermisch verzinkt tot micron wat roestvorming voorkomt. Zowel te gebruiken voor een . Onze poortframes bestaan uit vuurverzinkt of thermisch verzinkt staal tot micron om roestvorming te voorkomen.


De middelste (horizontale) zaag je zo strak mogelijk tussen het staal. De slotkast schroef je volgens onderstaande afbeelding op deze tussenlat vast. U kunt op het stalen frame planken van zowel hardhout, naaldhout als composiet HKC schroeven.


U boort de planken en het frame voor en monteert op het stalen frame de gewenste planken.

Het ijzeren poort frame heeft geen slotkast. Houthandel in buitenhout bij uitstek. U kunt bij ons terecht voor de houtsoorten: Douglas, Eiken, hardhout, geïmpregneerd Grenen en Vuren.


Alle producten in onze webwinkel zijn op voorraad op onze werf in Goor. Door eigen import de laagste prijs. Het verstelbare stalen poortframe wordt geleverd inclusief plaatduimen en verstelbare draadstangen (M16) Productinformatie: Materiaal: verzinkt staal.


Afmeting: 100cm x 155cm met lippen € 49.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts