vrijdag 20 april 2018

Osb plaat watervast

Onder de EPDM van mijn carport (de constructie is klaar) leg ik OSB -platen. Momenteel ligt mijn elleboog in het gips waardoor alles 5x langer duurt Als ik het zou riskeren om de platen beginnen te monteren, wat dus een tijdje gaat duren, en intussentijd regent het kan er een hele hoop water overlopen. Langdurige blootstelling aan regen en wind kan echter wel van invloed zijn op de kwaliteit van de platen, waardoor het raadzaam is om bij gebruik op het dak de platen te beschermen met folie. OBS platen worden veelal gebruikt als vervanger . De constructieplaten zijn tevens decoratief te gebruiken.


OSB platen watervast in 9mm en 18mm dikte.

Constructieplaat is plaatmateriaal dat in de bouw of bij het maken van meubels of andere constructies wordt gebruikt. De bekendste zijn multiplex, MDF, spaanplaat, OSB en underlayment. Platen die buiten gebruikt worden, hebben een extra coating en zijn watervast verlijmd om met name vocht te weren. We polsten bij dakspecialist Erik Broekhoven naar zijn mening over jouw probleem.


Dit kregen we van hem terug: Dit is inderdaad niet goed voor de osb - platen. Deze zijn watervast verlijmd en kunnen dus wel een beetje water weerstaan, maar geen grote hoeveelheden of gedurende een hele . Een OSB plaat wordt veel toegepast bij houtskeletbouw in wandconstructies, vloerconstructies en dakconstructies. Deze constructieplaten zijn sterk, duurzaam en sterk.

OSB klasse platen kunnen zowel in een vochtige en in een droge omgeving . Elk plaatmateriaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en toepassingen. Hierdoor kunnen wij steeds onmiddellijk leveren. Ons magazijn bevindt zich vlak naast de parking, waardoor uw bestelling snel kan worden ingeladen! Uiteraard hebben wij verschillende diktes en afmetingen. Bovendien zijn de platen voorzien van tand en groef aan de lange zijden, hierdoor zijn ze snel te verwerken.


De platen zijn geschikt voor binnenbetimmeringen waaraan geen decoratieve eisen worden gestel . Deze bestaat uit samengestelde lagen houtschilfers die in een bepaalde richting werden geplaatst, verlijmd en geperst. Steeds 4-zijdig tand en groef. Ideaal geschikt voor wandbekleding, verpakkingen, vloeren en ondervloeren.


Voor 12:uur bestel de volgende werkdag in huis. OSB bestaat uit verschillende lagen houtfillers van voornamelijk grenen- en vurenhout en deze plaat is watervast verlijmd. OSB - platen zijn geschikt voor binnenbetimmeringen.


Bekijk ons assortiment Plaatmateriaal in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.

Er is altijd iets te doen. Kan ik de plaat(stroken) gedeeltelijk in de grond stoppen zonder dat het spoedig door de nattigheid verrot? OSB platen - Watervast verlijmd - Chipwood - FSC Prijzen zijn incl. Tand en Groef mm dik Prijs : - per plaat 59… N. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts