zondag 1 februari 2015

Polyester plantenbakken

Uw polyester bloembak online bestellen? Bekijk ons ruime assortiment polyester plantenbakken. Polyester plantenbakken van professionele kwaliteit.


Onze plantenbakken zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Altijd veel modellen uit voorraad leverbaar. Het is een polymeer dat bestaat uit een keten van etterbindingen en wordt versterkt met glasvezel.

Het grote voordeel is dat polyester plantenbakken nooit naar binnen hoeven. Ze nemen in een normaal klimaat, zoals in Nederland en België, bijna geen vocht op en kunnen daardoor niet . Vorstbestandig en twee jaar garantie op alle polyester plantenbakken. Ze zijn in bijna alle vormen verkrijgbaar.


Plantinbak levert plantenbakken van sterk gewapend polyester. Vierkante en rechthoekige polyester bakken zijn in de hoeken . Koop of Verkoop polyester op Marktplaats. Onze polyester plantenbakken zijn vervaardigd in hoogwaardig gewapend glasvezel, met extra versteviging aan de hoeken.

De kwaliteit van alle polyester plantenbakken wordt versterkt door de kleuring, die door het gehele materiaal loopt. De bovenrand is dubbel omgezet, wat deze plantenbak een prachtige tijdloze . Ideaal voor verplaatsbare beplanting en tijdelijk groen. Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige polyester plantenbak voor buiten of binnen?


De Olijfgaard levert door heel Nederland. Dit maakt deze plantenbak uitermate. De polyester plantenbakken zijn moderne plantenbakken met een prachtige tijdloze uitstraling. De fijne structuur en de dubbel omgezette bovenrand geven de plantenbakken een luxueuze en tijdloze uitstraling waarin u planten en bomen prachtig tot zijn recht. In deze speciale vorm van polyester zitten membranen verweven waardoor de plantenbakken voor alle weertypen geschikt zijn.


Aan dee binnenkant van deze plantenbakken. Een goede aanvulling op ieder terras op balkon, kies de geschikte afmeting en kleur en creëer je eigen plantenbak. Onze polyester buitenbakken worden door en door gekleur dit betekend dat de kleur door het gehele materiaal is verwerkt. Aan verlanglijst toevoegen loading.


Product toegevoegd Bekijk verlanglijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts