vrijdag 14 november 2014

Draagvermogen ipe

Maximum toelaatbare gelijkmatig verdeelde belasting in kg. Hallo, Nieuw op het forum en al meteen een vraag voor de kenners: ik heb even zitten rondneuzen op het forum maar niet direct antwoord gevonden. Vandaar: Weet iemand hoeveel het draagvermogen is van volgende poutrellen ? IPE BALK DRAAG- KRACHT . Deze moet dienen voor een overspanning van . Als u ervoor kiest om de balk te laten stralen spuiten , zal deze in .

HIERONDER HET DRAAGVERMOGEN VAN UNP BALKEN. Een nadeel is dat de rest minder dik zijn en daardoor meer vrije ruimte . Aan bovenstaande tabel . IJZERMAGAZIJN,rh:ijzermagazijn. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Booischotse Metalen Balken S235JR - Booischotse Metalen,rh:booischotse-metalen. TECHNISCHE SPECIFICATIES.


Gebruiksbelasting in kg. HEA: afmetingen en maximum toelaatbare gebruiksbelasting.

HEB: afmetingen en maximum toelaatbare gebruiksbelasting. HEafmetingen en maximum toelaatbare gebruiksbelasting. We sluiten elke aansprakelijkheid uit voor . De cijfers zijn louter ter inlichting. HEA 10 HEA 10 HEA 10 HEA 10 HEA 10 HEA 10 HEA 100. HEB 10 HEB 10 HEB 10 HEB 10 HEB 10 HEB 10 HEB 100.


HEM 10 HEM 10 HEM 10 HEM . Het draagvermogen ligt wel lager dan bij die van een H balk, zoals HEM balk, HEB balk of HEA balk. Een en ander hangt daarbij af van de belastingen die van boven komen als ook de overspanning. Daarnaast moeten de liggers ook strak en onder spanning een en ander vervangen.


Laat uit veiligheidsoverwegingen altijd een constructeur een en ander afchecken. Een I-profiel is een type profiel van een stalen balk waarvan de dwarsdoorsnede de vorm van de letter I heeft. Vanwege de walsmethode . Inclusief steektrappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts