vrijdag 28 november 2014

Kunstof buitenvloer

De slipvrije kunststof vlonderplanken van GovaDeck zijn massieve planken vervaardigd uit 1 hoogkwalitatief gerecycled kunststof. Het terras wordt geplaatst met behulp van het connect-systeem. Dit is een bevestigingclip van kunststof, die in de zijdelingse gleuven van de terrasplanken geplaatst . Een terras van houtcomposiet ( kunststof ) planken is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en gemakkelijk te monteren. Je legt het terras in vier stappen zelf aan: grondvlak voorbereiden, fundering plaatsen, composiet planken monteren en de afwerking.


Composiet planken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Steeds populairder zijn vlonderplanken van composiet. De terrasplanken bevatten geen hout, zijn onderhoudsarm en zeer duurzaam.


Ook zijn de terrasplanken verkrijgbaar in . Onderhoudsvrije kunststof en composiet vlonderplanken voor composiet terras vindt u op Vlonderplankenwinkel. Naar het vergelijk Vergelijken. Bekijk ons assortiment Terrasdelen in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Henderson, de grootste van europa in houtcomposiet. Dat is rustig aan de ogen.


En ook prettig aan je blote voeten. Kies voor de hippe look met de grijze of donkergrijze RUNNEN kunststof vlonders. Of ga voor een natuurlijke uitstraling met de houten vlonders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts