woensdag 19 november 2014

Sokkel voor kunstwerk

Uw product, kunstwerk , plant of ander object dient uiteraard goed ondersteund te worden door de sokkel. Wat van belang is, is om te weten wat de afmeting is van de voet van het object wat op de sokkel komt. Sokkels kunnen gecombineerd worden met stolpen of beschermkappen in glas of plexiglas. In de glazen stolpen of vitrines kan bovendien op een discrete manier led-verlichting ingebouwd worden zodat extra verlichting van de kunstwerken overbodig wordt. Mooie dingen zet je op een sokkel of zuil van desokkelmakerij.


Om uw kunstwerk het best uit te laten komen is een sokkel of zuil van de sokkelmakerij de beste optie!

Een voorwerp valt vele malen meer op wanneer het op een . Regelmatig helpen wij diverse kunstenaars met hun kunst door hier bijvoorbeeld een sokkel onder te maken. Wij beschikken over een mooie voorraad sokkels die tegen scherpe prijzen te koop zijn. Tevens kunnen wij in sokkel en kunstwerk boren om het . Wanneer u op zoek bent naar een sokkel voor uw kunstwerk kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruimassortiment aan sokkels en verkopen deze in verschillende maten en soorten.


Bij de aanschaf van een sokkel kunt u rekenen op een goed advies en een perfecte service. Zo worden de maten in overleg met u bepaald . Meestal zijn sokkels onder beelden vierkant of rechthoekig, wat de beelden een statisch en robuust karakter geeft.

Sommige beelden hebben een bolvormige sokkel , waardoor de beelden lijken te zweven. Soms is de sokkel een kunstwerk op zich, zoals bij een Gallo-Romeinse Jupiterzuil, waarvan de sokkel meestal uit. Mooie groene marmeren sokkel voor kunstwerk. Met twee voorgeboorde gaten (zie fotos).


Kleine, niet goed zichtbare beschadiging ( zie laatste foto). In verband met de gaten. Gloednieuwe sokkels tegen de scherpe prijs van euro per stuk? De sokkels zijn gemaakt uit hoogwaardig karton, die door hun vormgeving (in dit geval dankzij de kruisversteviging) niet vervormen en veilig zijn voor fragiel werk.


Gebruik de knop ' Sokkel bestellen' rechts of. Het kan, via KUNSTWERKT. Sculpturen worden waar nodig op een sokkel geplaatst.


Naast de specifieke decoratieve functie vergroot de sokkel de afstand tussen de kijker en het kunstwerk , wat in het belang kan zijn voor de veiligheid ervan! Immers, een sculptuur die op de grond staat, wordt gemakkelijker omver gelopen. Zij scheiden de fictieve wereld van het kunstwerk van de reƫle wereld. Door het kader wordt het schilderij letterlijk een venster op een illusionistische wereld. Nieuwe sokkel voor kunstwerk Henk Oddens.


Gebruikt: Handgemaakt decoratief kunstobject (Hout) - Te koop voor € 5in Lier. Bij elke verhuis plaatst een andere kunstenaar een nieuw beeld op de sokkel. Momenteel staat de sokkel aan de parochiekerk van Denderwindeke.

Onze opdrachtgever had een betonsokkel gegoten waarop een kunstwerk diende geplaatst te worden. Maar de bovenkant van de sokkel was veel te ruw ipv een mooi glad oppervlak. Cibor schuurde de sokkel zodat het kunstwerk maximaal tot zijn recht zou komen. Graag adviseren wij u bij het maken van een keus.


Welke RVS sokkel past goed onder het voor u zo belangrijke beel deze mag namelijk niet teveel aandacht vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts