woensdag 26 november 2014

Amerikaans notenhout planken

Amerikaans noten zonder noesten x 1mm. Bestelbaar via de webshop. Vraag nu online een offerte aan! Vind notenhout planken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Koop of Verkoop amerikaans noten op Marktplaats.

Kies voor een behandeling met hardwaxolie om uw werkblad te beschermen tegen vuil en vocht, zodat u het massief houten werkblad ook kunt gebruiken als keukenblad of badkamerplank. Geschaafde kopmaten: Dikte: mm Breedte: varieert van 1mm tot 2mm Bewerkingen: Vier zijden geschaafd. Bij de mooie zijde is de plank geschuurd. Meubelplanken Exotische- en Europese.


De houtsoorten voor meubelplanken die wij hebben zijn: - Eiken - Wengé - Sipo Mahonie - Sapeli Mahonie - Sapupira - Iepen - Iroko - Teak Wij hebben ook meubelplanken van teak, eiken en siberisch lariks. Echt hout, optisch gelijk aan massief. Deze planken zijn verlijmd en afgewerkt met een ca.


Niet te verwarren met melamine, lees de . De Amsterdamsche Fijnhouthandel is de gespecialiseerde houthandel van Amsterdam en levert meer dan 1soorten hardhout aan professional en particulier.

Robuust massief eiken geschaafd zonder schors. Notenhouten parket vloeren planken. Als parket vloer doet Noten het goed de hardheid is vergelijkbaar met teak, daarbij is het ook een exclusieve houtsoort zeker als men het lichtere hout niet wil hebben. Noten is bij ons in alle denkbare maten en patronen te krijgen, Planken , Tapis, visgraat of stroken, patronen, kubussen . Snijden wordt stijlvol met de luxe, handgemaakte Eden snijplank.


De plank laat zich eenvoudig oppakken dankzij de uitgespaarde handgrepen in de zijkant. Het gewicht is relatief laag, prettig als je hem wilt verplaatsen. Dankzij de rubberen voetjes aan de onderzijde blijft de snijplank goed op zijn plek liggen. In sommige gevallen heeft dit een paarse gloed.


U kunt dan een offerte aanvragen. De meeste houtsoorten hebben we in meerdere diktes. Per dikte zijn er weer meerdere lengtes en breedtes. We kunnen dus vele indelingen maken! Het groeit voornamelijk in Canada en het oosten van de Verenigde Staten.


Foto op dit moment nog niet beschikbaar. Botanische naam noten: Juglans Nigra. Aan de zijkanten van de snijplank zitten twee uitgefreesde handgrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts