dinsdag 25 november 2014

Vogelnetten op maat

Eigenschap polyethyleen: iets stugger in gebruik maar neemt geen vocht op . Vogelnetten op maat gemaakt volgens uw wensen en maatvoering. Zo past het net altijd perfect en is het eenvoudig te bevestigen. Leverbaar in diverse maaswijdtes en met en zonder randkoord. De netten met een dropvormige maas hebben geen .

Ideaal voor het weren van vogels. De levertijd voor vogelnetten op maat bedraagt standaard week. Alleen een goed gespannen net zal het gewenste effect bereiken.


Zij doen er alles aan om de vogelnetten zo onopvallend mogelijk te plaatsen. Daarom zijn de netten op maat gemaakt en verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo zorgen zij er voor dat . Buiten de standaardnetten is het altijd mogelijk om de netten op maat te laten maken.

Maatvoering is altijd op hele meters. Wij willen u adviseren niet te grote netten bestellen en te plaatsen. Als absoluut maximum is 9m².


Met enkele diagonale verbindingen staat alles stevig zodat het ook bij hevige wind mooi en functioneel blijft. Andere maten en kleuren op aanvraag leverbaar. Gebruik de metalen bevestigingspinnen om alles vast te zetten. Ook een mini-tunnel uit installatiebuis is erg handig voor een net. Je kunt gewoon met een schaar de stukken op maat knippen.


Als u iets naar beneden scrolt, kunt u deze producten vinden. Wij verkopen deze netten in 5x 5x 10xen 10x10. Hierin is ook nog verschil in de maaswijdte.


Heeft u last van vogeloverlast en wilt u daar vanaf? Maak dan gebruik van vogelweringsnetten. Zeer geschikt om vogels uit gevels of ingangen van trappenhuizen en dergelijke te weren.


Elk vogelweringsnet is van zeer goede kwaliteit en heeft bij een goede montage een zeer lange levensduur.

Het fijne aan vogelnetten op. Howitec Netting levert een uitgebreid assortiment vogelnetten en andere gazen en netten, die optimale bescherming bieden tegen externe omstandigheden, zoals regen, insecten, vogels en onkruid. Uw kostbare gewassen beschermen tegen indringers doet u met een net op maat ! Bekijk hieronder ons vogelnetten. Zoekt u een net over uw fruitbomen of struiken? Ook al wilt u het net 8meter lang en 60 . Dan bieden onze de vogelnetten de oplossing.


Wij leveren verschillende soorten en maten vogelnetten. Assortiment vogelnetten. Deze vogelnetten verhinderen dat vogels schade . Geknoopte volierenetten, vogelnetten met een vierkante maas. Altijd op maat volgens uw afmetingen, gemaakt van een UV gestabiliseerde 1. Onze maatwerk netten worden afgewerkt met een 8mm randkoord voor makkelijke bevestiging. Een vierkante maas is eenvoudiger . Netten en dekzeilen op maat.


Knooploze en geknoopte netten, gaasnetten en dekzeilen worden naar uw wens geconfectioneerd in elke mogelijke vorm en maatvoering. Ons machinepark kan elke uitdaging aan. Lees meer over maatwerk. Ruimste aanbod netten en dekzeilen in de Benelux. Om de werken vlot en efficiënt te laten verlopen, worden de te beschermen zones vooraf opgemeten en de vogelnetten op maat gemaakt.


De keuze van de bevestigingsmaterialen gebeurt op basis van de ondergrond (steen, metaal). Bij de montage wordt er aandacht besteed aan het visuele aspect. Alle netten worden op maat aangeleverd en voorzien van een speciale kabelzoom.


Omdat bepaalde plaatsen wel bereikbaar . Professionele kersennetten of vogelnetten. De UV-stabiliteit zorgt voor een. Volières zijn kooien voor siervogels, vogels, hoenderen of vlinders. De maasgrootte van het gaas verschilt naargelang de te houden soort.


Grosso modo onderscheiden we drie soorten volières: de vrijstaande . Een vogelnet kunt u bij ons bestelling in verschillende kleuren en maten. Onze vogelnetten zijn UV bestendig en van professionele kwaliteit. Vogels verjagen met diervriendelijke vogelwering.


Het net is bij meter en kan eventueel op maat worden geknipt. Te koop bij De Gaasgigant. Proffesioneel kersennetten of vogelnetten. Deze zware netten hebben een extra kleine maaswijdte van mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts