maandag 24 november 2014

Houten regenton zuidlaren

En wat hem betreft komen daar nog mooi wat jaartjes bij. Ik word volgend jaar zeventig, dus ben wel wat aan het afbouwen. Maar dit is te leuk om zo maar mee op te houden. Knisperend houtvuurtje.


Ambachtelijke regentonnen met pomp en bloembakken op maat gemaakt. De grootste voorraad eikenhouten regentonnen vindt u in Meeden, op nog geen auto minuten van Groningen.

Het overgrote deel wordt gebruikt als regenton. Met een inhoud van ca 2liter kunnen tuinplanten . Bestel uw regenton eenvoudig in onze webshop. Regentonnen koop je online bij Regenton.


Ook voor uw horeca decoratie, kerst en relatie geschenken en sauna(kuipen). Wilt u meer informatie over onze producten, dan kunt u aan de rechterzijde van deze pagina onder contact op het mailadres klikken. Uw vraag wordt dan zo snel mogelijk beantwoord.


Voor meest actuele prijzen zie prijslijst in de menubalk.

Op zoek naar tuindecoratie? Bekijk de webshop van regentonnen. Veilig betalen via IDEAL.


Producten kunnen naast verzending met de post ook opgehaald worden bij de . Een online én een echte winkel met ruime keuze in regentonnen , plantenbakken, waterpartijen, houten relatiegeschenken, vogel- en voederhuisjes. Kuiperij en verkoop van Houtenvaten en kuipen geschikt als regenton en bloemkuipem. Meer dan 5vaten op voorraad. Het 1liter sigaarvat heeft dezelfde hoogte als een 2liter wijnvat. Dit vat wordt gebruikt voor regenton , statafel of winkelinrichting.


Milieuvriendelijk tuinieren? Regenwater slaat u automatisch op in een houten regenton ! Welkoop heeft een ruim assortiment aan regentonnen in verschillende maten en kleuren. Bij Welkoop ben je op het juiste adres voor regentonnen en accessoires, zoals een vulautomaat, kraan, standaard of overloopset.


Wat dacht u van een Cheap Jordans leuke vijverpartij met gietijzeren pomp, of een paar leuke eikenhouten bloembakken? Kijk gerust eens in onze catalogus op deze site. Gebruikte en nieuwe regentonnen of wijnvaten van kastanjehout of eikenhout en worden voorzien van een handvat, kraantje, pootjes en afneembaar deksel. Vatenhandel Kok geniet een zeer breed assortiment.


Verlengde Stationsweg 54.

U kunt ons vinden aan de weg Vries . Zuidlaren - Hoe maakt u het: Van wijnvat naar regenton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts