zondag 16 november 2014

Spelregels keezen joker

KRUIZKEEZEN is de nieuwe dimensie op het populaire bordspel Keezen. V: Waarvoor dienen de jokers ? A: De jokers doen niet mee in het keezspel. Maar wel in Keezbord the Battle!


A:Ja dan moet je alle kaarten weggooien en wachten op de volgende ronde.

Keezen spelregels kunt u hier terug vinden. Algemeen: Mag je met je maat overleggen tijdens het spel? Nee, dat is niet toegestaan tijdens het spel. Indien je partner dit wel doet is de maatregel: voorste pion van voorzegger terug naar startpositie.


Indien geen pion op het vel pion van partner naar begin positie. Het doel van het spel is om samen met je partner zo snel mogelijk met alle pionnen op de eigen thuishonk te komen. Als een speler al zijn pionnen op zijn thuishonk heeft staan, dan mag hij verder spelen met de pionnen van zijn teamgenoot.

Tokkenspel is het nieuwste gezelschapsspel waar iedereen nog jarenlang plezier aan beleeft. Met de vele nieuwe mogelijkheden is Tokken het nieuwe keezen. Een speler schudt en deelt de kaarten zonder jokers. Ieder speler krijgt de eerste ronde kaarten per persoon.


Als deze gespeeld zijn deelt dezelfde deler kaarten per persoon. Daarna elke ronde kaarten tot alle kaarten op zijn. Dan is de volgende speler aan de . Je deelt de kaarten als volgt: 1e ronde kaarten per persoon, 2e ronde kaarten per persoon, 3e ronde 4 . Tijdens het NK keezen wordt gespeeld op een Keezbord. Dit bord is ontworpen zodat de leukste tactieken en spelervaring kan worden verzekerd.


Het bord kan van elk materiaal zijn vervaardigd en bevat uitsparingen waar . Het is de bedoeling om met je partner alle pionnen in de juiste positie te krijgen. Wanneer er een pion op zijn beginpositie staat mag er niemand overheen of langs. Als het niet anders kan moet je jezelf eraf gooien.


Joker : de joker doet in het gewone spel niet mee.

Opzetkaart: Met een opzetkaart, mag u een pion op uw startpositie zetten. U mag uw eigen pion wel ruilen met een andere pion, die niet op zijn startpositie staat. Vind keezen bordspel op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Poker wordt gespeeld met kaarten. De regels van het pokerspel en alles op het gebied van poker spelregels.


De meest gangbare vorm van . Mit As, König oder Joker kann ein Stein vom Startraum auf die Startposition gesetzt wer- den (siehe Seite 1: Illustration). Spelregels keezen met personen. Hier beginnt und endet die Runde, denn via Startposition wird auch der Zielraum betreten. Mal auf der Startposition stehende Spielstein ist geschützt, d. Ontbrekend: spelregels Coloretto (NL) - kopen bij Spellenrijk. Deze vernieuwde Nederlandstalige uitgave van Coloretto bevat nieuw artwork, een speciale “gouden“ jokerkaart en maakt bovendien het spel nu ook geschikt voor twee spelers.


Inhoud: kaarten en spelregels. De spelkaart die je opgooit,… Meer. Of hoe hartenjagen ook alweer gaat? In deze Clown speelset worden de spelregels van de… Meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts