donderdag 20 november 2014

Eiken wagonplanken prijs

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs ! Hout met historie verkoopt een groot assortiment gesorteerde authentieke wagonplanken tegen scherpe prijzen. Diverse maten oud eiken wagonplanken , dikte 4-5c- breedte.


Geschaafde of geborstelde planken zijn beschikbaar tegen meerprijs € 1- per plank.

Historisch Hout heeft unieke partijen Wijnpersplanken ! In onze opslag hebben wij een unieke voorraad oud eikenhout. De diverse soorten komen o… Prijs o. Tafelbladen gemaakt van eiken wagonplanken of zachthout in elke gewenste afmeting. Hierbij enkele voorbeelden. Wij zijn gespecialiseerd in aut… Prijs o. Op zoek naar een unieke houtsoort voor meubels of vloeren?


Bij Pepijn Kempen Design heeft oude eiken wagonplanken te koop van de beste kwaliteit.

Wagondelen glad geschaafd eikenhout hier te koop. Wilt eiken wagonplanken kopen voor een aantrekkelijke prijs met thuislevering? Bestel nu in onze webwinkel deze eikenhouten geborstelde planken die jaren in een wagon als bodem zijn gebruikt. Bovendien bezorgen wij deze pwagondelen in heel Nederland en Belgiƫ.


Deze wagonplanken zijn circa 4. Prachtig geleefd hout met een unieke uitstraling. Breed assortiment en ruime keus. Omschrijving, Prijs , Aantal.


U kan deze planken ook los aankopen zodat u deze zelf kan gebruiken voor het maken van uw project. Wij hebben ook regelmatig partijen met andere afmetingen beschikbaar. Het is dan ook mogelijk dat het aanbod oude eiken planken om de zoveel tijd vernieuwd wordt met nieuwe producten, met net een andere look, en mogelijkerwijs ook een afwijkende prijs. Dankzij een imponerende voorraad van oude eiken balken en oude eiken planken vindt u bij ons altijd wat u zoekt. Oude eiken- en grenen balken.


Dit gerecyclede hout is duurzaam te noemen. Het bewust bezig zijn met het. Prijs vanaf: € 5per plank inclusief btw.

Hout met Historie is gespecialiseerd in de verkoop van authentieke eiken wagonplanken. Het wagonhout heeft een prachtige doorleefde uitstraling. We hebben diverse planken altijd op voorraad en per plank te koop. De prijs is per plank en incl btw.


LET OP DE PLANKEN KUNNEN NIET VERSTUURD WORDEN ALLEEN OP TE HALEN BIJ DE OUDE PLANK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts