vrijdag 14 november 2014

Wandbord met tekst in dit huis

Vermeld bij opmerkingen om welke achternaam het gaat. Tekstbord In dit huisTekst:In dit huis. Hebben we plezierMaken we foutenZeggen we sorryBeginnen we opnieuwWorden we boosVergeven weGeven we knuffelsHoren we bij elkaarHebben we lief Materiaal bord: MDFMateriaal tekst : StickerAfmeting foto: 40x60x0.


Wandbord met tekst: In dit huis. Verkrijgbaar in gebruikt, white, grey en antraciet.

De plankjes zijn 7cm diep en 25cm lang. Ze zijn te krijgen met en zonder kader in verstek om de zijkanten netjes af te werken. U kunt kiezen uit verschillende kleuren (zie keuzemenu). De borden worden geleverd met ophangsysteem. U boort gaatjes en dan kunt u het bord al ophangen.


Mooi wandbord inclusief tekst , plankjes en exclusief woonaccessoires. Ook kunt voor een eigen tekst kiezen, dit kunt u tijdens de bestellingsprocedure bij de overige opmerkingen aan ons.

Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Ga voor een persoonlijk cadeau. Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis. Het bord is onbeschadigd! Nieuw gekocht voor euro, handgemaakt.


OmschrijvingSteigerhouten wandbord hart met tekst In Dit Huis Voor € 695Dit steigerhouten wanddecoratie hart is dan behandeld in kleur beits, geschuurd en tekst In Dit Huis. Tekst : Vetrouw het verleden toe aan Gods genade. Op de hoogte blijven van nieuwe boeken, speciale aanbiedingen en acties in de winkel ? Muursticker In Dit Huis Hebben We Plezier. The best is yet to c… € 100. Heeft u een eigen tekst , vermeld dit dan bij opmerkingen.


Sfeervol houten wandbord met de tekst De liefde in dit huis. Houten wandbord De liefde in dit huis. Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Zijn we eerlijk Geven we knuffels.


Bidden we voor elkaar vergeven we.

Ook mogelijk met teksten of eigen teksten. Mooi wandornament aan de tuinmuur of hangend aan een wand in huis op het terras etc, zie de foto's. Levering door heel Belgiƫ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts