donderdag 27 november 2014

Glaslatten deur

Bestel nu gemakkelijk en snel online voor de scherpste groothandelsprijs bij Glaskoning. Diverse soorten en maten glaslat op vooraad ! Om scheurvorming te voorkomen is voorboren (niet soevereinen) aan te raden. De glaslatten kunnen zowel toegepast worden in ramen, deuren en kozijnen met een buitensponning.


Te leveren in diverse maten.

Onze glaslatten zijn kwalitatief hoogwaardig en worden. MERANTI GLASLAT PLAT SCHUIN. Glaslatten worden standaard 2x wit gegrond geleverd! ONBEHANDELD - WIT GEGROND. We maken onderscheid bij houten glaslatten in de . Deze glaslatten zijn verkrijgbaar met verschillende profileringen aangepast aan de deurtype prestige, accent, original, cube en fusion.


Ventilatie glaslat 2x wit 20x25mm FSC.

Glas in lood voor deur , met glaslatten. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Design met pure eenvoud.


Deze deur bestaat uit vier gelijkmatige vlakken, met dieper liggende panelen. Voorzien van vlakliggende glaslatten. Ruilen en retourneren: de deuren worden speciaal voor u in nederland geproduceerd en zijn maat afhankelijk. Deuren kunnen niet worden geretourneerd of . Scheelde een bult werk met het uitfrezen van de . Glasopeningen worden altijd met een radius gefrees machinaal kunnen we geen “rechte hoek” produceren.


Vol hout, gecertificeerde verfsystemen en volledige productie in Nederland. De glaslat voor buitenbeglazing blijft voorlopig standaard 15xmm. Om bij de deuren meer ruimte te creƫren kan er een glaslat met kitsponning worden toegepast of koplatten op de deur. Het glas zit opgesloten in de deur met aan een kant glas latjes. De ruimte tussen de deur en de glaslatten zit na het (zwart) schilderen vol en dicht met verf.


Eerst heb ik met een stanleymes de naden tussen de deur en de glaslatten ingesneden.

Hierdoor zullen er geen stukjes verf afspringen als je de glaslatten er uit haalt. Meranti Glaslat met een afgeschuinde bovenzijde en voorzien van extra sponning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts