donderdag 13 november 2014

T prisma purmerend

Via het menu bovenaan deze pagina kunt u meer informatie over onze school vinden. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Prisma werkt mee aan de opleiding van nieuwe leerkrachten voor het basisonderwijs en aan de opleiding van klassen- en onderwijsassistenten. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor . Vrij Op woensdagmiddag hebben de kinderen vrij.


Aan het begin van ieder schooljaar krijgen de ouders een jaarkalender mee.

U kunt de actuele maand en de daaropvolgende . Deze school voldoet aan de basiskwaliteit en daarmee aan de wettelijke eisen. Daarnaast stelt en behaalt de school eigen kwaliteitsdoelen op overtuigende wijze. Binnen deze voorziening kunnenkinderen vanaf 7. Op maandag augustus nemen directeur Kathy Stander en wethouder Geoffrey Nijenhuis samen met leerlingen en in aanwezigheid van ouders het speciale schoolplein feestelijk in gebruik. Het schoolplein is ingericht volgens het concept. Basisschool t Prisma in Purmerend.


De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Het programma van het Unicef Benefiet Concert zal bestaan uit optredens van jong muzikaal talent uit de regio onder begeleiding van het Stedelijk Orkest Purmerend.

Het is een mooie speelplaats in de buurt. MOOI Noord-Holland is een onafhankelijke en niet- commerciĆ«le adviesorganisatie op het gebied van landschap, stedenbouw, . Ik vind de Melkwegbrug een bijzondere brug in Purmerend. MOOI Noord- Holland is een onafhankelijke en niet-commerciĆ«le adviesorganisatie op het gebied van . Vanaf mijn flat is heel mooi te zien hoe de zon ondergaat. Oecumenische basisschool - “Fijn dat je er bent” - “Een school die er toe doet! Na een jaar wekelijks heel hard oefenen onder leiding van drie muziekdocenten hielden zij een muzikale eindvoorstelling.


Deze vond plaats in de gloednieuwe en multifunctionele ruimte van het nieuwe schoolgebouw . De plek waar leiderschap en duurzame organisatieontwikkeling elkaar ontmoeten. NH Leeft op de Koemarkt in Purmerend - Duration: 24:07. Lees verder voor meer informatie en achtergronden van deze basisschool. In onze blog (zie: kader) vindt u de uitgangspunten van de verschillende type . Deze dag namen alle leerlingen, leerkrachten en ouders afscheid van het oude gebouw en namen hun intrek in de tijdelijke noodvoorziening aan de Mercuriusweg 2. Het ligt in de bedoeling dat over anderhalf jaar er een prachtig nieuw . Kennedyschool kreeg opfrissertje aan dode gevel.


De nieuwbouw van een basisschool met predicaat 'Frisse school' klasse A. Stichting prisma Purmerend op Telefoonboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts