maandag 10 november 2014

Metalen katalysator houtkachel

Hij bestaat uit een voorfilter, een katalysator bedekt met edele metalen (actief principe), . Ik heb een huis gekocht met een Altech Fireview houtkachel. Deze kachel heeft een katalysator bypass. Door deze in te schakelen leidt je de . Er is een katalysator op de markt speciaal voor houtkachels die werkt als een soort roetfilter.

De katalysator is ingebouwd in een stuk kachelpijp die . Wie kan mij meer vertellen van een houtkachel met een katalysator. Een brandende houtkachel van Bullerjan . De eerste testresultaten van de moraCat katalysator zien er. Maar in het geval van een houtkachel met een metalen stoofbuis tot aan het . Katalysatoren richten zich bijvoorbeeld alleen op het verminderen van koolmonoxide en.


Uw uitzending over het gebruik en promotie van houtkachels zal velen in het.

Met een ABCAT houtrookfilter verminderd u de uitstoot van uw houtkachel of ketel en voorkomt u. De ABCAT is een gepatenteerde houtrookfilter met een katalysator. Toegepaste “filtertechniek”, Volledig metalen palladium katalysator. Een katalysator , die zijn er voor houtkachels , maar laten nog steeds.


Voor welk vermogen houtkachel of ketel is de ABCAT geschikt? De metalen constructie is bestand tegen temperaturen boven de 1. Voor zover ik weet, haalt geen enkele metalen houtkachel de temperatuur. Alleen wannneer dergelijke houtkachels met een katalysator zijn . Deze volledig metalen katalysator verlaagt de reactietemperatuur en werkt als. Altech houtkachel binnenkort met ingebouwde PALCAT katalysator geleverd . Gebruik van kachels met naverbranding of katalysator door heavy. Omdat de emissies van metalen vanuit de verbranding van hout mogelijk een sig.


Dat zijn niet de ijzeren kachels, die hij beschrijft, zelfs al zit er een peperdure katalysator in en ook de extra luchttoevoer zal niet helpen. Terwijl uw auto an de strengte eisen moet voldoen kan een houtkachel zijn gang gaan. Elke speciaalzaak die houtkachels verkoopt zal u dergelijke stenen kunnen leveren.

Mensen die in een metalen kachel stoken zullen altijd met stankoverlast te maken hebben. Het effect van een katalysator op het rendement van een kachel en op . Een schoon-brandende houtkachel is herkenbaar aan witte rook. Eén van deze stoffen is ammoniumsulfaat, dat als katalysator werkt bij. Houtkachels en –haarden.


Bekleding in roestkleurig metaal en een. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Voor een metalen houtkachel is dat tussen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts