zondag 23 november 2014

Nis planken op maat

Kies of je wandplank op maat nismontage heeft. Wandplank linker nis montage. Wat is een zwevende ophanging en nismontage ? Omdat wij iedere wandplank op maat maken hebben wij hier tot werkdagen voor nodig. De wandplanken zijn beschikbaar in veel voorkomende afmetingen.


Hier kunt u de nismaat op afstemmen.

Voor bestaande wanden kunnen de wandplanken precies op maat worden gemaakt. Houdt rekening met een kleine marge links en rechts (totaal 3-4mm.) en controleer de haaksheid van de nis bij het inmeten van de . In ieder huis is plek voor een plank van Van Oud Hout! Overal is wel een plek voor deze decoratieve oplossing en opbergplek in één!


De planken worden op maat gemaakt van o. Ze kunnen in iedere gewenste . Blinde wandplank op maat … Een wandplank is erg praktisch: met een plank aan de muur ontstaat er extra ruimte. Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken, schilderijen, fotolijsten, planten en dergelijke. Onze blinde wandplanken worden toegepast in woonkamers, keukens, .

In ons atelier in Amsterdam maken wij handgemaakte meubelen op maat : Tafels, kasten, wandplanken etc. Wij leveren ook maatwerk en verkopen hout en. Wanneer je planken in een nis wilt ophangen, kunnen wij ze zo maken dat je deze blind kunt monteren. Deze planken worden voor u op maat gemaakt.


De doorlooptijd is 5-werkdagen. Dit kan met een matte lak (onbehandeld uiterlijk van het hout) of een olie afwerking. Bekijk hier het verschil tussen beide. Geef de maten en de kleur op voor de plank en ontvang een professioneel afgewerkt meubelpaneel. Hang perfect passende boekenplanken in een nis.


Creëer een hippe wand door . Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Ook realiseren wij zwevende nis planken inclusief blinde bevestiging. Hout geheel omkleed door duropal kunstof schappen legbalken design aantal stuks.


Planken op maat in een nis maken en ophangen. Type klus: Timmerwerken overige. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Bestel jouw koof planken inclusief zwevende montage.

De koof planken worden geleverd met bevestigingsmaterialen zodat u zelf de plank gemakkelijk kunt plaatsen. Daarnaast is het mogelijk uw planken voor in de koof of nis op maat. Mooie planken aan de muur zijn onmisbaar en handig voor mooie woonaccessoires of boeken. Je kunt hier bovendien kiezen uit meerdere merken van verschillende.


Zaag de planken op maat met de afkortzaag. Maak eerst de ene zijkant. Een plank is een plank , zou je zeggen. Toch gaat dit niet op voor zwevende planken op maat , die van enige kwaliteit zijn, én dat vooral ook blijven in de loop der jaren! Ons meest simpele planken systeem bestaat al uit minimaal . Ben je op zoek naar echt sterke boekenplanken op maat voor een nis in de woonkamer, boven een bureaublad in de slaapkamer of een specifieke wand in de keuken?


En je wilt er ook iets zwaars op kunnen zetten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts