vrijdag 28 november 2014

Karwei opbergkist maken

Leuk voor de kinderkamer of voor in de hal. Al je gereedschap in een zelfgemaakte, rijbare opbergkist. Of stijlvol je magazines opbergen. Maak gratis een mooie opbergkist bij Karwei twv €62.


Schrijf jezelf in bij een Karwei naar keuze, maar wees er snel bij, vol=vol! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar! Met dank aan hjmesselink voor de . Helaas kun je je niet meer inschrijven: veel enthousiaste klussers zijn je voor geweest.


Alle sessies zijn al geboekt! Wil je zelf gaan klussen om je huis nog mooier te maken ? Je dient wel een Karwei kaart te hebben maar die zijn gratis af te halen bij de kassa. KARWEI heeft heel veel leuke klusadviezen. Gratis workshop opbergkist maken. Dan is dit echt iets voor jou.


Tijdens de workshop zet je onder . Hoop op tijd voor de volgende workshop weer fit genoeg te zijn om een gratis opberg kist te maken. Hier in Heerenveen zit workshop nieuw al vol, terwijl opgave vandaag pas online open is gegaan. Op mijn movie zie je een oude workshop van Karwei en daar heb ik de mazzel gehad dat ik hulp kreeg . Leuk dat je je inschrijft voor de gratis workshop opbergkist maken.


Kapstok Van Steigerhout Bekijk Het Klusadvies KARWEI. Opbergkist Maken KARWEI. Hornbach legt op haar website stapsgewijs uit hoe je een dekenkist van steigerhout in elkaar timmert.


De bijpassende tekeningen, tips en boodschappenlijst maakt het werk een stuk makkelijker. Ook op de website van Karwei staat een duidelijke werkbeschrijving voor het maken van een opbergkist. Je moet je wel inschrijven want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Behalve workshops kun je . Workshop opbergkist maken. Meld je gratis aan op karwei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts