woensdag 26 november 2014

Cando plafondpanelen monteren

Film de montage CanDo Palfon tendu. Montagevideo CanDo spanplafond. In deze montagevideo wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het. Verander eenvoudig en snel je interieur met wandpanelen. Het assortiment bestaat uit dunne, reeds.


Met de plafondplaten van Agnes One-Step kunt u op een snelle en eenvoudige manier.

Hoe bevestig ik de profielen van CanDo MDF wand- en plafondpanelen ? De profielen zijn onder andere te bevestigen met oplossingsvrije montagekit. Voor de plinten kunnen ook koploze spijkertjes worden gebruikt. Een combinatie van beiden is natuurlijk ook mogelijk. De CanDo wandpanelen en plafondpanelen geven een zeer decoratieve oplossing voor het creƫren van sfeervolle wanden en plafonds.


Bekijk het uitgebreide assortiment wandbekleding en plafondbekleding van CanDo. Kies uit verschillende soorten lambriseringen, togen of panelen. CanDo heeft een breed assortiment MDF wandpanelen.


De CanDo MDF panelen zijn ook toepasbaar in vochtige ruimtes (mits goed geventileerd) en zeer onderhoudsvriendelijk.

De MDF-schroten van CanDo kunnen eenvoudig zonder nieten en spijkers op de muur of het plafond aangebracht worden. Je gebruikt hiervoor een Profix rail en Profix clips. Hierdoor kunnen de schroten blind worden aangebracht.


De MDF- schroten op het plafond of muur kun je verder afwerken met bijpassende . Is je plafond toe aan een opfrisbeurt? Heb je dan wel eens nagedacht over een spanplafond ? Deze monteer je namelijk vrij eenvoudig en geeft een strak resultaat. Bekijk eens de Cando -pagina voor uitleg over het aanpakken van deze klus.


Vind je een spanplafond niet bij jouw interieur passen, kun je ook altijd voor. Plafondplaten aanbrengen is eenvoudig met Agnes 'One Step' plafondplaten. Avanti panelen zijn gemakkelijk te monteren met het Fit-Fix- systeem voor snelle . Leer hoe je een nieuw (verlaagd) plafond maakt met het stappenplan van KARWEI. Cando is geschikt voor het gebruik in vochtige ruimtes, mits hier een goede ventilatie aanwezig is. De dikte van de panelen is 8mm.


De panelen zijn eenvoudig met de 2mm clips te monteren. In totaal zitten er panelen in een pak die samen 3 . Meet vooraf het aantal panelen uit. De verdeling in breedte van begin en eindpaneel is dan gelijkmatiger.


Laat altijd een ruimte van ca.

Voor een extra glad resultaat , adviseren wij de panelen licht te schuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts