donderdag 20 november 2014

Schluter randprofiel

De randen van balkons en terrassen staan constant bloot aan de weersinvloeden. Schlüter -Systems heeft een assortiment van meer dan 10. Om u beter te kunnen oriënteren, . Vanwege het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald. Bescherm de omranding – randprofielen zorgen voor stevigheid en feilloze afwatering van los geplaatste tegels en natuursteen.


Systeemoplossingen voor de afdichting, ontkoppeling, afwatering en contactgeluidsisolatie van tegelbekledingen.

In badkamers moet de vakman vaak bad- en douchekuipen met een geschikte ondergrond voorbereiden voor de tegelbekleding. Hoogwaardig profiel uit geanodiseerd aluminium voor diverse toepassingen, met een zichtbaar oppervlak van mm breed. Tegelprofielen en strippen zijn verkrijgbaar bij PontMeyer voor de afwerking van uw tegelwerk.


Gemakkelijk online te bestellen online of in een van de PontMeyer vestigingen. Deze profielen van onze Duitse fabrikant behoren tot de meest kwalitatieve profielen. Voor elke tegel hebben wij het passende profiel. De tegels kunnen met oversteek worden geplaatst.


Ceves Vergeer is dé aangewezen partner voor architecten en professionele vakspecialisten op gebied van stucwerk, tegelbekleding, gevelbekleding.

Het profiel is geschikt voor. Als alternatief kan op. SCHLUTER DECO-AE TEGELPROFIEL ALU MAT AE100D 2. DECO uit aluminium, messing en . Voor een optimale afwatering moet de constructie over voldoende afschot beschikken ( - ). Polyethyleenmat met een . Terrassen en balkons : randprofielen en druiplijsten v. U- profiel verticaal 3m 50mm.


Flexibel profiel voor binnenhoeken. Schluter BARA-RTKEG buitenhoek gr. Vele tegelprofielen online. Bezoek ook onze showrooms. Klantenservice beoordeeld met 0. Aluminium profielen geven letterlijk glans en zorgen voor een moderne afwerking.


Veel elementen die dienen ter afwerking of versteviging van bouwklussen zijn afgewerkt met een aluminium profiel , simpelweg omdat dit materiaal kwalitatief goed blijft en lange tijd meegaat. Ook werkbladen of wandconstructies uit regelwerk of KERDI -BOARD kunnen in een handomdraai van een verlichte afsluiting worden voor-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts