donderdag 20 november 2014

Woodvision buitenverblijf

Ook onbehandeld heeft het hout een lange levensduur. Klik op de productomschrijving voor uitgebreide informatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan . Woodvision buitenverblijf.


Buiten maar toch ook binnen! Kennis en veelzijdigheid zie je terug in het ontwerp van de .

Breng een toost uit op het goede leven! Daarvoor is het noodzakelijk om bij opdracht een plattegrond met de gewenste maatvoering en wandindeling bij te voegen. Onze nieuwe, extra dikke Tuinhout catalogus ligt voor u klaar!


Alle seizoenen genieten van onze duurzame livings, buitenverblijven , kapschuren en andere overkappingen. Zeer ruime keus, ook maatwerk! De crème de la crème onder de blokhutten is de Topvision-lijn. De Betowood blokhut is een combinatie van Scandinavische vuren wanden met zwart gecoate betonnen palen en staat garant voor een zeer solide constructie. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en spelen daar op in.


Type bouwpakket, Bouwpakket.

Mogelijkheid tot maatwerk, Nee . U kunt kiezen uit diverse tussenwanden, voorwanden incl e. U kunt hem onbehandeld plaatsen ook dan heeft het een levensduur verwachting van tot jaar. Door de mooie vlamstructuur heeft het van zichzelf een mooie en warme uitstraling met een . Dit maakt de toepassing erg veelzijdig, zo kunt u uw buitenverblijf inrichten als berging, maar ook als loungeruimte. Van kleine varianten tot aan grote tuinkamers.


De modellen kunnen op aanvraag geïmpregneerd worden. Bekijk het showmodel op ons buitenplein. Prestige buitenverblijf. Douglasvision buitenverblijf Comfort 400×2cm.


Dab bent u bij Daalder aan het juiste adres. Laat u verassen door de scherpe prijzen en het brede aanbod! Funderingsmaat (bxd) 394x2cm.


Achterwand dubbelzijdig 245cm T. Gemaakt van fijnbezaagd douglashout. Deze nieuwe gunstig geprijsde lijn maakt het voor de echte doe-het-zelver mogelijk om, met behulp van een duidelijke opbouwhandleiding, zelf aan de slag te gaan om een buitenverblijf , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts