vrijdag 14 november 2014

Cando werkblad 80 cm

CanDo werkbladen zijn gemakkelijk te reinigen en zijn voorzien van een krasvaste toplaag. CanDo biedt een uitgebreid assortiment werkbladen , aanrechtbladen en massieve bladen die je zelf op maat kunt maken. Bekijk het complete assortiment op de CanDo website. Werkblad marmer zwart 2x cm. Technische specificaties.


Het tafelblad is geheel naar wens te oliën of te lakken.

Een massief paneel helemaal gemaakt van echt hout met natuurlijke variëteit in kleur en uitstraling. Het houten meubelpaneel is te behandelen met een (blanke) lak, olie of verf. Het werkblad is ook toe te passen als tafelblad of dikke boekenplank. Decoratief werkblad met veel diepte ( 80cm ). Voor het afwerken van de . Bekijk ons assortiment Keukenbladen in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.

HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje gemaakt.


Maak de zoekterm algemener. Dit levert vaak meer resultaten op. De kantstrip is te lijmen met bijv. Na droging van de lijm kun je de kantstrip op maat snijden. Cando Kantlaminaat werkblad 80cm eiken nat (stuks).


Schrijf de eerste review over dit product. Levertijd: direct leverbaar. GRATIS verzending boven de euro. Zekerheid van een echte winkel . OmschrijvingBeoordelingen (0).


Deze 26mm dikke, massief houten bladen zijn watervast verlijmd waardoor ze uitermate geschikt zijn als aanrecht-, tafel, of hobbyblad. Door middel van een opzetlijst is op een eenvoudige wijze een waterkering te plaatsen op het blad. Robuuste wandbeugels voor het ophangen van theedoek, handboek, maar ook leuk om kookboeken of kruiden eraan te bevestigen.

Los tafelblad van spaanderplaat meubelpaneel met melamine toplaag en voorzien van een PVC stootrand. Dit blad is verkrijgbaar in diverse kleuren, de dikte van het blad is afhankelijk van de gekozen kleur, de dikte staat daar tussen haakjes achter. Beschikbaarheid: Op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts